Dosar penal de abuz în serviciu pentru un fost ministru al Dezvoltării

3 săptămâni in urmă 22

Foto arhivă Foto arhivă

Potrivit unor surse, Corpul de control al Ministerului de Interne a sesizat parchetul după ce Ion Ștefan, fost ministru al Dezvoltării, a convocat capii Poliției din Vrancea pentru a le cere socoteală că fiul său a fost oprit în trafic.

MIERCURI, 29 DECEMBRIE 2021, 16:12

SURSĂ: Realitatea AUTOR: Iulian Budușan

Procurorii fac cercetări pentru a stabili dacă prefectul de Vrancea ar fi comis infracțiunea de abuz în serviciu, iar fostul ministru Ion Ștefan ultraj, au precizat aceleași surse pentru g4media.ro.

Fostul ministru al Dezvoltării, Ion Ștefan (care a demisionat recent din PNL, alăturându-se fostului președinte liberal Ludovic Orban, în grupul de parlamentari neafiliați), le-a cerut șefilor Poliției din Vrancea să nu îi mai oprească băiatul în trafic, în timpul unei discuții pe care a avut-o cu aceștia în biroul prefectului de Vrancea – potrivit informațiilor G4Media.ro, confirmate de șefii poliției. “Nu-mi mai opriți băiatul în trafic”, ar fi spus deputatul de Vrancea. Corpul de control al Ministerului de Interne efectuează o anchetă acum pentru a analiza comportamentul prefectului.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă