Dosar Alex Bodi. Ce decizie au luat judecătorii în urmă cu puţin timp

1 lună in urmă 15

Dosar Alex Bodi. S-a decis amânarea procesului până în data de 18 ianuarie. Avocatul afaceristului a făcut și primele declarații în momentul în care a ieșit din incinta tribunalului, însoțit de Alex Bodi.

Citeşte şi: Alex Bodi s-ar putea întoarce în închisoare. Ce surpriză i-au pregătit procurorii DIICOT

Magistrații au decis amânare. 18 ianuarie în ambele dosare. Trebuie studiate cauzele, dosarele, probele, documente video, tot ce este necesar ca și judecătorul să analizeze propunerea și măsurile, pentru csre s-a dat termen de 18 ianuarie. Până pe data de 18 nu se întâmplă nimic.

Alex Bodi e liber și ne vedem pe 18 ianuarie. Măsura rămâne. Ramâne să fie verificată în termenul din 18”, a declarat Cătălin Dancu pentru Antena Stars.

Alex Bodi şi-a bruscat fosta soţie de faţă cu fetiţa lor

Momente cumplite au avut loc acasă la Alex Bodi, afaceristul şi-a bruscat fosta soţie de faţă cu fetiţa lor. Totul s-a petrecut ajunul Revelionului, când femeia venise să ia copilul, după ce a stat toată dimineaţa cu tatăl şi iubita acestuia, Daria Radionova.

Citeşte şi: Luptătorul Benny, în vizită la Alex Bodi. Afaceristul se află în arest la domiciliu

Se pare că Iulia Sălăgean, fosta parteneră a lui Alex Bodi, venise acasă la acesta pentru a-și lua fetița, iara afaceristul i-a zis că nu este de acord să i-o dea, deoarece își dorea să meargă cu cea mică într-un centru comercial.

Femeia ar fi încercat să intre în casă, moment în care Alex Bodi a bruscat-o pentru a o scoate afară din curte. În tot acest timp, fetița lor era martoră și plângea. În cele din urmă, a lăsat-o să plece, după ce Iulia a început să țipe după ajutor, potrivit Spynews.ro.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă