Dorit de Manchester United, Mauricio Pochettino a dat deja răspunsul. Anunțul presei britanice

1 săptămână in urmă 14

  • Liga1: CS Mioveni - Gaz Metan Mediaș, luni, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Voluntari - Dinamo, luni, 20:30, Digi Sport 1

Mauricio Pochettino "este interesat" să preia Manchester United

Zidane a refuzat propunerea lui Manchester United, în primul rând pentru că soția sa nu vrea să locuiască în Anglia. Astfel, britanicii au apelat la varianta Mauricio Pochettino.

Potrivit publicației Sky Sport, Pochettino a dat deja un răspuns și a spus că este interesat, însă pentru moment, se concentrează la meciul din Champions League, cu Manchester City, transmis în direct la Digi Sport 1, miercuri, de la ora 22:00.

Acordul său cu PSG este scadent în iunie 2023, însă mutarea s-ar putea face în pauza de iarnă, când se va împlini un an de când se află pe banca lui PSG.

De altfel, fostul jucător de legendă al lui Manchester United, Gary Neville, este convins că Pochettino va accepta.

  • Dacă va ajunge la Manchester United, Pochettino va avea ocazia să-l antreneze pe Cristiano Ronaldo. În acest moment, el este antrenborul lui Messi la PSG.

Garry Neville: "Pochettino ar pleca și mâine de acolo ca să vină la Manchester United"

Hai în Digi Online să vezi cele mai spectaculoase locații safari din Zimbabwe și Africa de Sud. Numai pe Digi Animal World, de la 19:00!

"Cred că Mauricio Pochettino, deși nu a spus-o niciodată, ar pleca și mâine de acolo ca să vină la Manchester United și să semneze pe 5 ani.

Se va uita la grupul de jucători, se va uita la club și își va da seama că probabil ar realiza mai mult decât vrea la Manchester United, în ceea ce privește un proiect.

La PSG, trăiești de pe un sezon pe altul. Trebuie să câștigi Champions League sau ești dat afară. Nu cred că așa ceva i se potrivește lui Pochettino", a precizat Neville.

Argentinianul Mauricio Pochettino a mai antrenat în Premier League, pe Southampton și Tottenham.

Dacă varianta Pochettino va pica, Manchester United are o a doua variantă: Erik ten Hag, de la Ajax. Conform sursei citate, și olandezul ar fi "interesat sută la sută".

Etichete: manchester united , ole gunnar solskjaer , mauricio pochettino

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă