Dorința lui Rednic s-a îndeplinit. Petar Gluhakovic s-a înțeles cu Dinamo și o să fie noul fundaș dreapta al echipei

2 săptămâni in urmă 30

  • Preliminarii CM 2022: Olanda - Norvegia, marți, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Muntenegru - Turcia, marți, 21:45, Digi Sport 3

"Câinii" și-au încropit un lot după ce campionatul a început, lucru care se vede și din prisma poziției din clasament, însă antrenorul dinamovist este în continuare în căutare de fotbaliști.

Dinamo și-a găsit fundaș dreapta. Petar Gluhakovic a semnat cu gruparea din Ștefan cel Mare

Mircea Rednic a spus în repetate rânduri că își dorește neapărat un fundaș dreapta, variantele Deian Sorescu, Constantin Nica și Geani Crețu nefiind unele care să-l mulțumească pe tehnician.

Despre internaționalul Sorescu, antrenorul lui Dinamo este de părere că cel mai bun randament îl dă în atac, chiar dacă fotbalistul l-a contrazis și a spus că preferă să fie fundaș dreapta.

Petar Gluhakovic este noul fotbalist din partea dreaptă a defensivei lui Dinamo, anunță RadioDinamo.

Imprimeul camuflaj, de unde a pornit și care e știința din spatele acestuia? Vezi Camuflat de la 23:00 pe Digi World, în Digi Online.

Austriacul a evoluat în meciul test pe care Dinamo l-a avut cu divizionara secundă FC Buzău, iar aportul ofensiv a fost apreciat de conducerea grupării din Ștefan cel Mare, care a decis să îi ofere un contract fotbalistului aflat în probe.

Peter Gluhakovic a acceptat un salariu modest

Fotbalistul de 25 de ani a acceptat să vină la Dinamo pentru a-și relansa cariera și a acceptat un salariu extrem de modest - va încasa 2 mii de euro pe lună, adică jumătate din cât primește Constantin Nica, conform fanatik.

Petar Gluhakovic a fost victima unei accidentări grave acum 3 ani, ruptură a ligamentelor încrucișate, problemă care l-a ținut pe margine aproape 8 luni.

Însă, el a trecut cu bine testele fizice, iar transferul lui a fost confirmat și de Iuliu Mureșan, care a anunțat că este ultima achiziție până la perioada de transferuri din iarnă. 

Etichete: dinamo , transfer , petar gluhakovic
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă