Dorința de a fi alb și virginitatea: 5 minciuni despre viața lui Michael Jackson

2 luni in urmă 2

Înconjurat de excentricități, Michael Jackson a lăsat contribuții incomensurabile nu numai în muzică, dans, cinema și chiar jocuri video, ci și în conștiița populară cu diferitele zvonuri, care, între timp, au devenit mituri.

1. Michael Jackson a fost abuzat sexual de tatăl său în copilărie

Se spune că acest zvon a fost lansat intenționat de artist. Autoritățile nu au primit nicio plângere și frații săi nu confirmă acest comportament al tatălui.

În 1991, biograful J. Randy Taraborrelli a lansat cartea “Michael Jackson: Magia, nebunia și întreaga poveste” în care vorbește despre violența sexuală împotriva lui Michael. Cu toate acestea, el nu a adus dovezi convingătoare.

2. Nu a avut relații cu femei

Mulți susțin că megastarul nu a avut niciodată relații cu femei. Cu toate acestea, Theresa Gonsalves, iubita lui Michael din adolescență, a spus că a avut o relație amoroasă cu el, precum și Lisa Marie Presley, care a declarat că a petrecut o poveste de dragoste cu muzicianul.

3. Michael a vrut să fie alb

Din 1987, Michael a început să fie mai alb. Unii fani au fost deranjați de schimbare, deoarece au considerat ca idolul lor s-a întors împotriva originii.

Cu toate acestea, experții spun că muzicianul avea pielea mai deschisă de la machiajul folosit pentru a ascunde semnele bolii vitilogo.

4. Nasul lui Michael era din silicon

Mitul a devenit motiv de satiră în videoclipul melodiei Just Lose It a lui Eminem (foto sus), când, cineva îmbrăcat în costumul lui Michael, ajunge să-și piardă nasul într-un club de noapte. În momentul morții, presa de scandal susținea chiar că proteza pe care o purta pe nas lipsea.

Cu toate acestea, autopsia artistului a dezvăluit că nu avea nasul din silicon.

5. Moonwalk-ul (dansul în arc) a fost inventat de el

Interpretat cu măiestrie, legendarul dans a devenit un simbol al cântărețului. Dansul oferă o iluzie optică incredibilă și ai impresia că dansatorul merge înainte, dar, de fapt, se deplasează înapoi. Experții spun că dansul are origini mai vechi, iar Michael Jackson doar l-a făcut popular.

The post Dorința de a fi alb și virginitatea: 5 minciuni despre viața lui Michael Jackson appeared first on Atlas Geografic.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă