Dorinel Munteanu trage concluziile după Armenia – România 3-2. „Toți armenii nu valorează cât Dennis Man!”

2 săptămâni in urmă 2

Dorinel Munteanu trage concluziile după meciul pierdut de echipa națională a României cu Armenia, scor 2-3, în etapa a 3-a din Grupa J din preliminariile CM 2022.

Armenia – România s-a terminat cu victoria gazdelor, scor 3-2, în preliminariile Campionatului Mondial din 2022, iar fostul internațional român a comentat în legătură cu jocul prestat de selecționata condusă de Mirel Rădoi.

Mai mult, fostul jucător al echipei naționale a României speră ca eșecul cu Armenia să fie un exemplu pentru reprezentativa lui Mirel Rădoi.

Dorinel Munteanu trage concluziile după Armenia – România 3-2

„Am fi de râsul Europei să schimbăm antrenorul acum. Am decis să-i dăm încredere deși e antrenor tânăr, acum nu mai e cale de întoarcere. Dar Mirel ar trebui să combine priceperea lui cu ce are la dispoziție. Noi nu putem juca ca Bayern sau ca Germania dacă nu avem jucători. Chiar el a spus că nu are jucători care să joace ca Germania.

Meciul cu Armenia a fost un exemplu pentru noi. Nu știu dacă toți armenii valorează la un loc cât Dennis Man, dar ne-au dat o lecție de atitudine și de joc colectiv. Din păcate, după aceste rezultate, campania de calificare la Mondial este compromisă în proporție de 70%”, a declarat Dorinel Munteanu la emisiunea Liga Digisport.  

România, pe locul 4 în Grupa J după primele trei meciuri

După primele trei meciuri jucate în preliminariile Campionatului Mondial din 2022 care o să fie găzduit de Qatar, echipa națională a României se află pe locul 4 în clasamentul Grupei J, cu 3 puncte, la egalitate cu Islanda.

Iată clasamentul Grupei J:

Armenia – 9 puncte Macedonia de Nord – 6 puncte Germania – 6 puncte România – 3 puncte Islanda – 3 puncte Liechtenstein – 0 puncte

Pentru echipa națională a României urmează meciurile din preliminariile CM 2022 care au loc în septembrie. Reprezentativa condusă de Mirel Rădoi urmează să se dueleze cu Islanda (2 septembrie, ora 21.45) în deplasare, primește vizita lui Liechtenstein după trei zile, ora 21.45, iar apoi se deplasează în Macedonia de Nord pentru partida care este programată pe 8 septembrie, ora 21.45.

The post Dorinel Munteanu trage concluziile după Armenia – România 3-2. „Toți armenii nu valorează cât Dennis Man!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă