Dorinel Munteanu știe cum poate Ladislau Boloni să reușească la naționala României. „Nu prea cunoaște ce se întâmplă cu jucătorii!” Ce spune despre o colaborare cu FRF

2 săptămâni in urmă 25

Dorinel Munteanu, fostul mare jucător al echipei naționale a României, i-a dat o serie de sfaturi prețioase lui Ladislau Boloni.

Dorinel Munteanu salută decizia Federației Române de Fotbal de a negocia cu Ladislau Boloni, după ce Răzvan Lucescu, Gică Hagi și Dan Petrescu au refuzat să preia banca tehnică a „tricolorilor”.

Dorinel Munteanu este de părere că venirea lui Ladislau Boloni ar fi cea mai bună variantă pentru banca tehnică a echipei naționale a României, dar antrenorul în vârstă de 68 de ani are un minus.

Dorinel Munteanu, sfaturi pentru Ladislau Boloni

Dorinel Munteanu îl sfătuiește pe Ladislau Boloni să aducă alături de el la echipa națională oameni care să cunoască fotbalul românesc, toate acestea deoarece el a fost plecat foarte mult timp din țară.

„Mi se pare o variantă foarte bună la momentul acesta. Am tot încercat cu antrenori tineri şi rezultatele ştim care au fost. Lui Loţi îi trebuie în staff nişte antrenori secunzi care să cunoască fotbalul românesc. El a fost mult timp plecat din România, nu prea cunoaşte ce se întâmplă cu jucătorii. El ar trebui să aibă în staff oameni de încredere. Loţi va fi cea mai bună variantă dacă s-ar concretiza.

Sincer, eu am o relaţie foarte bună cu Loţi, dar am proiectul meu la Galaţi, mi-am dat cuvântul. N-am discutat cu nimeni, dar e posibil. Totul este posibil. În ultimii ani, am mers cu antrenori fără experienţă, unii n-au avut niciun an de antrenorat şi asta s-a văzut. Loţi e un antrenor cu experienţă şi ar putea să ne califice. Eu nu mă gândesc la un proiect pe termen mediu sau lung, ci la actualitate. Noi trebuie să ne calificăm, iar asta trebuie să fie şi ideea federaţiei, să aducă antrenori care să califice echipa”, a spus Dorinel Munteanu, în exclusivitate, pentru Telekomsport.

The post Dorinel Munteanu știe cum poate Ladislau Boloni să reușească la naționala României. „Nu prea cunoaște ce se întâmplă cu jucătorii!” Ce spune despre o colaborare cu FRF appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă