Dorinel Munteanu, sceptic după numirea lui Edi Iordănescu la FCSB: „Nu știu dacă va putea să realizeze ceva!”. Ce spune despre „retragerea” lui Gigi Becali

2 luni in urmă 27

Fostul internațional Dorinel Munteanu este rezervat în privința numirii lui Edi Iordănescu la FCSB, despre care spune că are șansa să obțină rezultate favorabile doar dacă va fi lăsat în pace de finanțatorul Gigi Becali.

Patronul lui FCSB a hotărât să schimbe stilul la FCSB, astfel că l-a adus pe Edi Iordănescu, antrenor care a pus mai multe clauze în contract pentru a se asigura că finanțatorul nu va interveni peste deciziile sale. Dorinel Munteanu susține că tehnicianului i-a fost mult mai ușor să obțină rezultate pozitive la CFR Cluj, unde se baza pe mulți jucători experimentați.

Fostul internațional este sigur că lucrurile vor funcționa bine la FCSB în prima perioadă, însă nu e convins că patronul Gigi Becali își va ține până la final promisiunile de a nu se mai implica la echipă.

Dorinel Munteanu, sceptic după numirea lui Edi Iordănescu la FCSB: „Totul ține de implicarea lui Gigi Becali!”

Numirea lui Edi Iordănescu pe banca lui FCSB i-a convins pe mulți că Gigi Becali nu se va mai implica în mod direct în alcătuirea primului 11 și în efectuarea schimbărilor, însă Dorinel Munteanu alege să rămână rezervat.

„Tot ce se va întâmpla depinde în primul rând de patron! Știm toți, aceste promisiuni au fost făcute tuturor antrenorilor de până acum. Numirea lui Edi pare a fi o decizie care să readucă lucrurile pe un făgaș normal, unde să decidă numai antrenorul. El are încredere în patron, dar nu știu dacă va putea să realizeze ceva la FCSB. Sunt jucători tineri, care nu au obținut performanțe. Depinde cum reacționează la cerințele lui, cum se impune Edi. Perioada de la CFR e diferită, acolo au fost jucători cu experiență, așa că i-a fost ușor să se adapteze”, a declarat Dorinel Munteanu la ProX.

Fostul internațional consideră că jucătorii sunt cei care ar trebui să se bucure cel mai mult de această numire, în contextul în care mulți dintre ei au fost dezavantajați până acum. Acesta a precizat că nu crede într-o schimbare radicală a lui Gigi Becali. „Jucătorii ar trebui să fie cei mai bucuroși, pentru că unii au fost dezavantajați de acest sistem de la FCSB, unde patronul face echipa. Mi-aș dori să se schimbe ce se întâmplă la FCSB, pentru că e o echipă cu tradiție, iar de cinci-șase ani e în urma tradiției. După câte promisiuni a tot făcut până acum, nu cred că se va calma Becali. Poate doar clauzele din contract să îl țină, dar nu cred că se va schimba mult”, a mai spus Dorinel Munteanu.

La FCSB sunt jucători mofturoși care se vor duce să se plângă la patron pentru fiecare situație neplăcută.

The post Dorinel Munteanu, sceptic după numirea lui Edi Iordănescu la FCSB: „Nu știu dacă va putea să realizeze ceva!”. Ce spune despre „retragerea” lui Gigi Becali appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă