Dorinel Munteanu, mesaj cu direcție pentru antrenorii tineri: „I-aș sfătui să facă asta!”. Andrei Cristea și Andrei Prepeliță, principalii vizați | EXCLUSIV ProSport Live

2 luni in urmă 1

Dorinel Munteanu (52 de ani), fostul mare fotbalist al României și ultima dată antrenor la CSM Reșița, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit despre situația antrenorilor fără licențe din Liga 1.

În continuare deținător al recordului celor mai multe selecții la echipa națională, Dorinel Munteanu le-a oferit un sfat prețios antrenorilor tineri și s-a referit, în special, la Andrei Prepeliță, de la FC Argeș, și Andrei Cristea, de la Poli Iași.

Cei doi au renunțat recent la poziția de jucător pentru echipele lor și au luat loc pe banca tehnică. Dorinel Munteanu îi sfătuiește să mai joace.

Dorinel Munteanu, sfat pentru antrenorii din Liga 1

„I-aș sfătui, dacă mai pot să joace, să o facă, pentru că ajutorul lor e mai mare din teren. Avem cazul de la Pitești, cu Andrei Prepeliță, Andrei Cristea, la Iași. Să mai joace, pentru că e mai ușor. Eu am fost antrenor-jucător. Pe mine m-a ajutat.

(n.r. numirea antrenorilor fără licență) Este un compromis care nu ajută fotbalul românesc”, a spus Dorinel Munteanu, la ProSport Live.

The post Dorinel Munteanu, mesaj cu direcție pentru antrenorii tineri: „I-aș sfătui să facă asta!”. Andrei Cristea și Andrei Prepeliță, principalii vizați | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă