Dorinel Munteanu, entuziasmat de jocul României U21: „Puteam să câștigăm!” | EXCLUSIV

2 săptămâni in urmă 1

Dorinel Munteanu, fostul mare internațional român, s-a arătat entuziasmat de jocul României U21, după rezultatul de egalitate, 1-1, înregistrat contra Olandei U21, la Campionatul European de Tineret.

Golurile partidei au fost marcat de Schuurs (16′) și Ciobanu (20′).

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Dorinel Munteanu, entuziasmat de jocul României U21

„Mi-a plăcut foarte mult meciul, abordarea jocului, rezultatul. În momentul de față trebuie să ne uităm la rezultat. Ținând cont că a fost primul joc cu un adversar foarte puternic, naționala noastra s-a descurcat foarte bine. Mi-a plăcut organizarea jocului, determinarea. Puteam să câștigăm, chiar dacă Olanda a avut foarte mult posesia. Eu, personal, sunt mulțumit de acest rezultat de egaliate. Dacă erau puțin mai atenți la câteva contraatacuri rapide, eu cred că îi surprindeam pe adversarii noștri.

În momentul de față, Mutu gestionează foarte bine, pentru că a calificat echipa, a început bine acest turneu final. Sunt convins că el a învățat, din toată experiența lui, ceea ce înseamnă jocul rezultatului”, a declarat Dorinel Munteanu, la ProSport Live.

The post Dorinel Munteanu, entuziasmat de jocul României U21: „Puteam să câștigăm!” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă