Dorinel Munteanu, despre șansele echipei naționale a României în preliminariile CM 2022. „Nu cred în minuni!” Îl desființează pe Ciprian Tătărușanu | VIDEO EXCLUSIV ProSport LIVE

2 luni in urmă 11

Dorinel Munteanu a vorbit în cadrul emisiunii ProSport LIVE despre situația de la echipa națională a României și susține că „tricolorii” au șansa a doua sau a treia la calificarea la Campionatul Mondial din 2022.

Fostul mare internațional român crede că Germania este favorită în Grupa J din preliminariile Campionatului Mondial din 2022 și că România se va bate pentru locul 2 sau 3.

Totodată, Dorinel Munteanu îl critică pe Ciprian Tătărușanu pentru decizia de a se retrage de la echipa națională a României.

Dorinel Munteanu, despre șansele echipei naționale a României în preliminariile CM 2022

„Avem o grupă foarte grea, o grupă din care plecăm cu șansa a doua sau a treia, dar trebuie să fim încrezători. Grupa este foarte grea din punctul meu de vedere. Eu nu cred în minuni. Ar trebui să facem o minune ca să ne calificăm în fața Germaniei. Mirel este îndreptățit să conducă echipa națională, nu trebuie să fie înlocuit, dar Germania este un adversar foarte puternic, își revine imediat după momentele grele din ultima perioadă. Trebuie să se facă o schimbare de generație de la zero, chiar dacă trebuie să ne asumăm niște riscuri. Noi schimbăm generații, dar jucăm cu aceiași jucători…

Nu îmi explic de ce s-a retras Tătărușanu. Au mers la echipa națională jucători care nu au realizat nimic… Nu vreau să dau nume pentru că vreau să am sărbători fericite. Nu poți să schimbi absolut toți jucătorii, dar Maxim ar putea să dea mai mult pentru echipa națională și să ne bazăm pe ei. 1-2 trebuie să fie scheletul echipei naționale. Trebuie să ai un jucător cu experiență pentru că nu poți să mergi cu un lot doar cu jucători tineri.

Este un moment greu al echipei naționale a României, dar nu unul în care să renunți. Mă depășește această situație. Noi ne doream atât de mult să venim la echipa națională… nici nu vă închipuiți. Îmi pare rău că au îmbrăcat tricoul naționalei cei care refuză convocarea. Trebuie să fie o mândrie pentru tine că ești titular la echipa națională și la Milan ești rezervă”, a spus Dorinel Munteanu pentru ProSport LIVE.

 

The post Dorinel Munteanu, despre șansele echipei naționale a României în preliminariile CM 2022. „Nu cred în minuni!” Îl desființează pe Ciprian Tătărușanu | VIDEO EXCLUSIV ProSport LIVE appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă