Dorinel Munteanu, critic la adresa FCSB-ului, după derby-ul cu Dinamo: „Mă așteptam să respecte această competiție!”

1 săptămână in urmă 21

FCSB a fost învinsă de Dinamo, 0-1, în optimile Cupei României. Dorinel Munteanu, fostul mare internațional român, a fost critic la adresa FCSB-ului, pentru modul în care a tratat derby-ul din Cupa României.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Adam Nemec, în minutul 55.

În derby-ul cu Dinamo, FCSB a folosit un prim „11” format din mai mulți jucători care nu au evoluat în ultima perioadă. Cea mai surprinzătoare apariție a fost reprezentată de Dragoș Nedelcu, care a evoluat pe postul de fundaș central, asta deși revenise după o accidentare care data de anul trecut. Modul în care FCSB a abordat meciul, din Cupa României, l-a înfuriat pe Gheorghe Mustață, liderul galeriei lui FCSB, motiv pentru care a avut un mesaj dur pentru Mihai Stoica.

Dorinel Munteanu, critic la adresa FCSB-ului, după derby-ul cu Dinamo

„Neamțul” este de părere că FCSB nu a respectat Cupa României, prin formula de echipă pe care a trimis-o în teren. Acesta susține că un club puternic trebuie să-și propună câștigarea tuturor trofeelor, din fotbalul intern.

În plus, Dorinel Munteanu a semnalat faptul că Octavian Popescu nu ar trebui utilizat pe postul de extremă dreapta, acolo unde a evoluat Dennis Man, deoarece nu oferă același randament.

„Și eu am fost surprins, pentru că mă așteptam ca FCSB să respecte această competiție. O echipă puternica își dorește, la începutul campionatului, să câștige toate trofeele din acea țară. Au avut, în față, o echipă foarte hotărâtă, care a câștigat meritat.

Se pare, la prima vedere, că este o pierdere (n.r. plecarea lui Dennis Man), dar, personal, eu nu aș vedea-o ca o pierdere. Pentru că Steaua (n.r. FCSB) a demonstrat că are o echipă bună, foarte bine pregătită. Însă, folosirea lui Octavian Popescu, pe postul lui Man, mi se pare o mare greșeală, pentru că nu dă același randament”, a declarat Dorinel Munteanu, la PRO X.

The post Dorinel Munteanu, critic la adresa FCSB-ului, după derby-ul cu Dinamo: „Mă așteptam să respecte această competiție!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă