Dorinel Munteanu, avertisment pentru echipa națională a României înaintea meciurilor din preliminariile CM 2022: „Noi construim ziua, dar seara dărâmăm! Suntem ca-n legenda Meșterului Manole” | EXCLUSIV

3 săptămâni in urmă 3

Dorinel Munteanu, fost mare internațional, avertizează înaintea meciurilor echipei naționale a României din preliminariile CM 2020: „Noi construim ziua, dar seara dărâmăm! Suntem ca-n legenda Meșterului Manole”.

România – Macedonia de Nord se joacă joi, de la ora 21:45, pe Arena Națională. E primul joc al „tricolorilor” în preliminariile CM 2022. Selecționata lui Mirel Rădoi va mai disputa încă două partide, la data de 28 martie cu Germania (ora 21:45) şi apoi cu Armenia, 31 martie, ora 19:00.

În grupa României se mai află Islanda şi Liechtenstein. La Campionatul Mondial din 2022 se califică direct primul loc din grupă, iar echipele de pe pozițiile secunde se vor duela la baraje.

Dorinel Munteanu, avertisment pentru echipa națională a României înaintea meciurilor din preliminariile CM 2022: „Noi construim ziua, dar seara dărâmăm! Suntem ca-n legenda Meșterului Manole”

„Din postura noastră nu putem să fim favoriți, poate să zicem cu Macedonia, cu Armenia…rezultatele nu ne-au permis. Sigur, ne gândim toți la un nou început, la o calificare, dar prea multe argumente nu avem, doar dacă băieții vor demonstra în cele trei jocuri din martie că au potențial, ei împreună cu staff-ul.

Trebuie să arate altfel naționala decât până acum fiindcă de trei – patru ani tot…s-a tot vorbit, dar am trăit cu speranța și cu amăgirile. Nu ar mai trebui să fie cazul. Avem o grupă cu Germania, pe care trebuie să o punem în capul listei” a declarat Dorinel Munteanu pentru ProSport.

„Germania e clar favorită”

„Germania nu duce lipsă de jucători valoroși, așa că plusul noi trebuie să-l aducem, echipa noastră națională. Restul sunt povești! Germania e clar favorită. Trebuie să câștigăm primul joc, chiar dacă e extrem de greu. Problema e la noi, nu la ei. Dacă noi formăm o echipă. Avem totuși jucători care sunt în formă foarte bună la echipele lor de club. Selecționerul asta trebuie să facă, să-i pună într-o echipă, altfel ne bucurăm de ei că sunt în formă, că dau goluri, dar…

Vreau să vedem o structură, un schelet al naționalei fiindcă până acum noi construim ziua, dar seara dărâmăm. Suntem ca-n legenda Meșterului Manole” a mai spus cel mai selecționat tricolor român, 134 de meciuri, înaintea meciului România – Macedonia de Nord din preliminariile CM 2022.

România – Macedonia de Nord este partida cu numărul 714 din istoria naționalei

The post Dorinel Munteanu, avertisment pentru echipa națională a României înaintea meciurilor din preliminariile CM 2022: „Noi construim ziua, dar seara dărâmăm! Suntem ca-n legenda Meșterului Manole” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă