Dorinel Munteanu, avertisment dur pentru roș-albaștrii, după situația dezamăgitoare din campionat: „FCSB poate fi o nouă Dinamo”

5 zile in urmă 19

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 septembrie 2022, 11:17 / Actualizat miercuri, 21 septembrie 2022 11:33

Dorinel Munteanu (54 de ani), antrenorul celor de la Oțelul Galați, a vorbit despre situația celor de la FCSB din campionat, acolo unde roș-albaștrii sunt în pericol să rateze play-off-ul. 

Fost jucător la FCSB în perioada 2004-2005, Dorinel îi avertizează pe roș-albaștrii că riscă să ajungă ca rivala Dinamo, dacă nu intră în play-off. 

 „Nu vă puteți imagina, este un dezastru!”

FCSB

Probleme mari financiare pentru FCSB: „Nu vă puteți imagina, este un dezastru!”

Dorinel Munteanu: „FCSB poate să fie o nouă Dinamo”

„Nu mai sunt 2-3 echipe care își doresc play-off-ul și campionatul. În afară de FCSB, CFR și Craiova sunt Farul, Rapidul. Va fi un play-off foarte atractiv dacă FCSB prinde play-off-ul bineînțeles. Există riscul să nu-l prindă. Dacă joacă cum joacă în momentul de față și jucătorii nu se trezesc, este clar că FCSB poate să fie o nouă Dinamo. 

Nu să retrogradeze, dar să nu prindă play-off-ul. Dinamo de câțtiva ani, înaintea retrogradării nu a prins play-off-ul, știm cu toții. Dar lotul lui FCSB e așa puternic încât nu ar trebui să aibă probleme, dar uitați-vă cum merg lucrurile. Avem surprize precum Hermannstadt, Petrolul care joacă bine. 

Sunt echipe care nu și-au propus play-off-ul dar jocul lor le confirmă această poziție, Lui FCSB îi va fi foarte greu”, a declarat Dorinel Munteanu la emisiunea Ora exactă în sport” la Pro Arena. 

VIDEO Adrian Iencsi despre situația celor de la FCSB: „Nu au mai fost în situația asta, dar eu am încredere în Dică”

Citește și alte știri din Liga 1: 

 „Mult succes”

CHINDIA

Toni Petrea a revenit în Liga 1! Prezentat oficial: „Mult succes”

 două oferte din fotbalul englez! Toate detaliile

CFR CLUJ

Dan Petrescu nu va sta mult „șomer” dacă se va despărți de CFR: două oferte din fotbalul englez! Toate detaliile

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă