Dorinel Munteanu are un sfat pentru Ladislau Boloni: „Ar trebui să aibă în staff oameni de încredere”

2 săptămâni in urmă 13

Fostul mare internațional Dorinel Munteanu este bucuros că FRF negociază cu Ladislau Boloni preluarea echipei naționale a României.

Antrenorul Oțelului Galați are însă și un sfat pentru posibilul viitor selecționer.

Munteanu este de părere că Ladislau Boloni nu are șanse să facă performanțe cu „tricolorii” dacă nu își conturează un staff tehnic puternic, cu oameni de încredere.

Dorinel Munteanu, sfat pentru Ladislau Boloni la echipa națională

În opinia sa, federația a făcut o alegere foarte bună și din acest motiv speră ca discuțiile să se finalizeze în curând.

„Mi se pare o variantă foarte bună la momentul acesta. Am tot încercat cu antrenori tineri și rezultatele știm care au fost. Lui Loți îi trebuie în staff niște antrenori secunzi care să cunoască fotbalul românesc. El a fost mult timp plecat din România, nu prea cunoaște ce se întâmplă cu jucătorii. El ar trebui să aibă în staff oameni de încredere. Loți va fi cea mai bună variantă dacă s-ar concretiza.

Sincer, eu am o relație foarte bună cu Loți, dar am proiectul meu la Galați, mi-am dat cuvântul. N-am discutat cu nimeni, dar e posibil. Totul este posibil.

În ultimii ani am mers cu antrenori fără experiență, unii n-au avut niciun an de antrenorat și asta s-a văzut. Loți e un antrenor cu experiență și ar putea să ne califice.

Eu nu mă gândesc la un proiect pe termen mediu sau lung, ci la actualitate. Noi trebuie să ne calificăm, iar asta trebuie să fie și ideea Federației, să aducă antrenori care să califice echipa”, a declarat Dorinel Munteanu la TelekomSport.

 

The post Dorinel Munteanu are un sfat pentru Ladislau Boloni: „Ar trebui să aibă în staff oameni de încredere” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă