Dorinel Munteanu a luat în vizor un „tricolor”: „E un copil fără prea multă minte”

1 săptămână in urmă 1

Articol de GSP - Publicat joi, 01 aprilie 2021, 17:23 / Actualizat joi, 01 aprilie 2021 17:49

Dorinel Munteanu (52 de ani) nu găsește justificare pentru cartonașul roșu primit de George Pușcaș (24 de ani), în Armenia - România 3-2. 

Baraj infernal! România mai are doar șanse teoretice de a juca la CM 2022, chiar dacă termină grupa pe locul 2

În minutul 77 al meciului Armenia - România, la scorul de 2-1 pentru „tricolori”, George Pușcaș a văzut cartonașul roșu, pentru un fault brutal asupra Andre Calisir. Gestul a avut loc într-o zonă neutră, într-un moment în care armenii nu amenințau poarta lui Florin Niță. Dorinel Munteanu, liderul selecțiilor la prima reprezentativă, l-a criticat pe atacantul lui Reading.

George Pușcaș, vinovat în opinia lui Dorinel Munteanu

„Puşcaş e un copil fără prea multă minte. Să facă asemenea gest la scorul de 2-1... nici eu nu am înţeles de ce a făcut acel fault, dar se poate întâmpla. L-am avut pe Tănase de la FCSB, care putea fi folosit ca atacant. Ne trebuie număr 9 gen Cămătaru? 

Noi trebuie să căutăm un jucător care să nu fie un număr 9, în 4-3-3. Trebuie să fie un jucător mobil, un jucător dinamic. Nu ştiu ce căutăm, dar în aceste trei meciuri, Tănase trebuia să joace în centrul celor trei din faţă”, a declarat Dorinel Munteanu, la „Look Sport Live”.

VIDEO Ionuț Badea: „Rădoi nu e genul de om care să cedeze într-un astfel de moment”

Citește și alte știri despre echipa națională: 

Gigi Becali a început să-i dea directive şi lui Mirel Rădoi: „Nu avem atacanți? Facem ca la FCSB”

EXCLUSIV FRF, luată în colimator după eșecul rușinos din Armenia: „Acolo totul e putred! El trebuie să plece în secunda următoare”

Playtech: Carmen Harra, profeție ȘOCANTĂ după protestele de aseară: ”Sunteți gata? Vă vorbesc despre asta de 2 ani!”


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă