Dorinel Munteanu a început transferurile pentru Liga 2: „A încheiat amiabil contractul cu Farul și a venit aici”

4 săptămâni in urmă 15

Articol de GSP - Publicat luni, 20 decembrie 2021, 17:20 / Actualizat luni, 20 decembrie 2021 17:20

Oțelul Galați l-a transferat pe portarul Cosmin Dur-Bozoancă (23 de ani), ultima dată la Farul Constanța.

Trupa antrenată de Dorinel Munteanu își completează lotul în perspectiva doritei promovări în eșalonul secund. Prima mutare notabilă a iernii aduce un portar cunoscut în peisajul primelor două ligi din România. „Oțelarii” și-au asigurat serviciile lui Cosmin Dur-Bozoancă.

Oțelul Galați a încheiat anul 2021 pe primul loc în serie C2 din al treilea eșalon,  cu 37 de puncte, două mai mult peste a doua clasată, CSM Focșani.

Oțelul Galați l-a transferat pe Dur-Bozoancă

„SC Oțelul Galați începe campania de fortificare a lotului pentru partea secundă a stagiunii 2021/22 și anunță că a semnat un angajament cu goalkeeper-ul Cosmin Dur-Bozoancă. Portarul în vârstă de 23 de ani este fost internațional la juniori și a evoluat ultima dată pentru Farul Constanța.

 „A încheiat amiabil contractul cu Farul și a venit aici”

Cosmin Dur Bozoancă, prezentat oficial la Oțelul

 După startul sezonului actual încheie amiabil contractul cu echipa dobrogeană, iar din această iarnă face pasul tot către un club de tradiție, SC Oțelul Galați, unde va încerca să mențină poarta intactă în încercarea noastră de a obține în sfârșit promovarea în liga secundă. Conform portalului transfermarkt.com, Coco, așa cum este alintat de colegi, a strâns peste 100 de meciuri în Liga 2.

Bun venit și mult succes, Cosmin Dur-Bozoancă!”, se precizează în comunicatul emis de SC Oțelul.

VIDEO Dorinel Muntenau, nostalgic la 10 ani de la titlul cucerit cu Oțelul: „A fost o performanță care nu cred că va mai fi atinsă”

Citește și alte știri despre fotbalul din ligile inferioare: 

Contestă dreptul CSA Steaua de a participa în play-off: „Nu înțeleg cum e posibil, nu e fairplay!”

OFICIAL Decizii radicale în Liga 2 » O echipă a dat afară antrenorul și toți jucătorii!

Playtech: Lidia Buble ȘOCHEAZĂ cu acest interviu extrem de indecent: „Cum să nu mă ating...” Tatăl ei sigur se va RUȘINA!!!


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă