Dorin Șerdean confirmă ProSport: „Mă voi întoarce la Dinamo. Toți vor plăti în fața legii pentru ceea ce mi-au făcut.” Mesajul pentru Mario Nicolae! | EXCLUSIV

1 lună in urmă 27

Dorin Șerdean a mărturisit pentru ProSport că suporterii din DDB nu se vor mai afla prea mult timp la conducerea clubului din Ștean cel Mare, deoarece va reveni la Dinamo. Omul de încredere al lui Pablo Cortacero ne-a făcut și câteva precizări în legătură cu acuzele pe care suporterii i le-au făcut în ultimele luni, dar ne-a vorbit și despre Mario Nicolae.

ProSport a anunțat că Dorin Șerdean va reveni la Dinamo, iar omul de încredere al lui Cortacero ne-a confirmat public acest lucru. Acesta îi și invită pe fanii din DDB să se ducă la Poliție și să îi facă plângere pentru toate acuzele pe care i le-au adus din punct de vedere financiar.

Dorin Șerdean confirmă ProSport: „Nu voi lăsa clubul pe mâna acestor oameni și mă voi întoarce la Dinamo!”

Contactat de către ProSport, Dorin Șerdean a accdeptat să vorbească despre planurile sale. Vreau să fac cateva precizari importante, deoarece o să vină vremea să dau toate cărțile pe față cu acești indivizi care au pus mana pe Dinamo.

Eu am niște lucruri neterminate acolo si mă voi întoarce. Nu o sa îi las pe ei să își facă meandrele. O vom rezolva în instanță. M-au amenințat și au vrut să mă umilească public, dar nu o să le meargă cu mine. Acel avocat era al clubului și muncea pentu club. Nu era normal să fie plătit? Cu ce am păcalit eu clubul? Ce bani am furat eu de la suporteri? Îi rog pe cei din DDB să se ducă la Poliție și să mă reclame. Însă eu mă voi întoarce la Dinamo”, și-a început discursul Șerdean.

„Mario Nicolae a uitat când se ruga de noi să îl angajăm în septembrie la Dinamo?”

În continuare Dorin Șerdean a lămuit problema și cu mașina de serviciu pe care a avut-o, dar a vorbit și despre actualul oficial al lui Dinamo, Mario Nicolae: „Ce mașină am furat eu sau ce naiba au zis suporterii că am făcut cu ea… Da, am lăsat-o la Alba Iulia, cu ce era să mă duc acasă? Voiau să mă duc pe jos sau cu trenul? I-am chemat să o ia de acolo. Vi se pare că am furat mașina? O să reglăm noi lucrurile și cu domnul Mario Nicolae, care văd că vorbește foarte urât despre noi. A uitat când venea în septembrie și se ruga de noi să îl angajăm la Dinamo? Atunci era ca un milușel, iar acum a prins glas.

Dar văd că se pare că a uitat acest Mario Nicolae! Apropos de mașinile de la club, cei de la DDB habar nu au de ele si au vrut doar să mă umilească pe mine public cu faza cu mașina luată de mine la Alba Iulia. Ei habar nu au ce acte și ce se află pe gestiunea clubului, dar am fost la București și am văzut în parcare o masină a clubului pe care nu o foloseste nimeni. Știam de ea, dar știu și de alte mașini.

Vă dau si numărul și locația unde se află în parcare. Și nu este doar una. Am făcut fotografii și am filmat totul. O să aveți parte de multe surprinze cât de curând. Acești indivizi vor răspunde în fața legii pentru tot ce au facut. Vă repet: mă voi întoarce la Dinamo. Vom vorbi despre licență și baza de la Sătica cu altă ocazie. Aveți un pic de răbdare”, a declarat Dorin Șerdean pentru ProSport.

The post Dorin Șerdean confirmă ProSport: „Mă voi întoarce la Dinamo. Toți vor plăti în fața legii pentru ceea ce mi-au făcut.” Mesajul pentru Mario Nicolae! | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă