Dorin Goian știe cine va câștiga titlul în Liga 1. „O să avem un play-off interesant!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport LIVE

1 lună in urmă 1

Dorin Goian și Marius Avram au analizat pentru ProSport Live lupta pentru titlu, iar cei doi se așteaptă la un duel între FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova pentru marele trofeu.

Dorin Goian crede că echipa cu experiență o să aibă câștig de cauză în play-off, dar este sigur că lupta pentru trofeu o să fie una interesantă.

Mai mult, fostul jucător al FCSB-ului și al echipei naționale a României crede că FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova nu au un joc foarte bun și reușesc să se impună foarte greu.

Dorin Goian știe cine va câștiga titlul în Liga 1

„O să fie un play-off interesant, punctele se înjumătățesc și fiecare echipă pleca cu șanse egale. Niciuna dintre CFR, Craiova și FCSB nu au niciun joc foarte bun, câștigă destul de greu, se mai încurcă, dar în play-off echipa cu experiență o să aibă câștig de cauză. O să avem o luptă interesantă”, a spus Dorin Goian pentru ProSport LIVE.

Marius Avram, despre lupta la titlu: „Abia aștept acest play-off!”

Marius Avram, fostul mare arbitru din Liga 1, crede că România va avea parte de un play-off interesant, iar lupta se va duce între primele trei clasate.

„Mă uit la colegii mei, le țin pumnii și vorbesc foarte mult cu ei. Abia aștept acest play-off, o să fie foarte interesant. O să fie o luptă între aceste trei echipe, iar campionatul trecut s-a decis într-un singur meci, într-un meci de totul sau nimic. A fost o soluție de criză”, a spus Marius Avram pentru ProSport LIVE.

FCSB e lider în Liga 1

FCSB a revenit pe primul loc în clasamentul din Liga 1, cu 57 de puncte, după victoria obținută pe teren propriu în fața celor de la Gaz Metan Mediaș. Locul secund este ocupat de CFR Cluj, cu 57 de puncte, iar pe poziția a 3-a se află Universitatea Craiova (50 puncte).

The post Dorin Goian știe cine va câștiga titlul în Liga 1. „O să avem un play-off interesant!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport LIVE appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă