Dorian Popa are probleme la corzile vocale, după ce urechea i-a sângerat. „Mă lasă vocea. Mă exteriorizez și țip ca un handicapat”

2 luni in urmă 40


Zilele trecute, Dorian Popa a ajuns de urgență la spital după ce o ureche i-a sângerat. Acum, artistul anunță că se confruntă cu alte probleme de sănătate, de data aceasta la nivelul gâtului. Medicul i-a interzis să mai vorbească mult, să mai țipe.


„Aviz amatorilor, nu vă băgați bețigașe în ureche indiferent de ce vă spune creierul. Am făcut-o lată, îmi curge sânge din urechea asta. Sunt la ORL. Sângerarea nu se poate opri, am dat cu bățul de mânerul ciocănașului, la milimetri de timpan”, povestea artistul zilele trecute.Acum, după vizita la medic, anunță că se simte mult mai bine și că a primit un tratament pe care o să îl urmeze.


„Vin de la a doua vizită de la Spitalul Panduri. Mulțumesc doamnelor doctor de acolo care au fost extrem de drăguțe și de atente și care m-au ajutat enorm. (...)


Să pornim cu partea bună. Avem aici o audiogramă care confirmă faptul că urechiușele mele sunt în perfectă stare de funcționare. Unde indicii coboară puțin este vorba despre o traumă sonoră. Aceasta survine de la anii de sală cu căștile date blană pe urechi, anilor de concerte în mega gălăgie și de muncă în mediului sonor brutal. Este un job pe care mi l-am ales și asumat.


Deci urechile sunt ok, m-am refăcut rapid. Am scăpat de perforarea timpanului care putea duce la pierderea auzului până la 40% la urechea stângă.”, a povestit el pe canalul său de Youtube.Dorian Popa a avut însă și o veste mai tristă, are probleme la corzile vocale. A mers la medic și a aflat că trebuie să ia o pauză vocală, să vorbească mai puțin, mai încet.


„V-am spus că din punct de vedere sonor vloggurile noastre vor avea de suferit pentru că am făcut un control și la gât, o altă doamnă doctor mi-a băgat camera în gât. Vă pot spune că am un gât varză din cauza faptului că mă exteriorizez și țip ca un handicapat. (...)


Mi-a spus că mă culc cu burta plină. E foarte nasol ce a găsit doamna doctor în gâtul meu. Corzile vocale sunt efectiv roșii de inflamate ce sunt. Am și o laringită cronică. (...)


O să mă duc să îmi iau rețeta să mă ocup de gâtul meu, am să fiu la un volum mai scăzut zilele acestea.”, a mai dezvăluit acesta.


<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/TstVtjOwJ3o" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă