Dorian Popa a dezvăluit cât câștigă pe lună din Youtube și Instagram. Artistul a făcut o avere cu patrupetul său, Chelutzu. „E prinţul casei, are halat Versace”

1 lună in urmă 2


Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Invitat în podcastul lui Cătălin Măruţă, interpretul a făcut dezvăluiri neașteptate despre veniturile sale lunare. De asemenea, el a recunoscut câți bani a câștigat de pe urma patrupedului său, Chelutzu.


 „ Sunt shaorma cu de toate. Sunt actor, cântăreţ şi vlogger. Dar cel mai bine mă simt pe Youtube, acolo sunt în elementul meu. Îmi place şi la concerte, le duc lipsa. Dar YouTube-ul e viaţa mea.


Trebuie să cât mai natural, mai real. Câştig în jur de 40.000 de euro pe lună, acum în pandemie: 10-15.000 de pe Instagram şi în jur de 20-25.000 de euro de pe YouTube”, a mărturisit Dorian.Câinele lui Dorian e vedeta pe Internet, după ce Dorian a
lansat două melodii despre acesta, care au strâns 21 de milioane de
vizularizari, reuşind să câştige până acum 150. 000 de euro.


„Mi-e frică să nu mi-l fure cineva , să nu păţesc ca Lady Gaga . Eu sunt bodyguardul lui. A câştigat 150.000 de euro până acum. Chelutzu e prinţul casei, are halat Versace”, a mai declarat artistul în acelaşi interviu.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă