Dora Gaitanovici de la „Vocea României” e semifinalistă la Eurovision România 2022. Cum sună melodia ei

1 săptămână in urmă 11


Dora Gaitanovici e printre semifinaliștii de la Eurovision România 2022. S-a aflat ce melodie interpretează tânăra care în 2018 a fost finalistă la „Vocea României”, show-ul difuzat pe Pro TV.


Jurații Eurovision România 2022, Alexandra Ungureanu, Ozana Barabancea, Randi, Cristian Faur şi Adrian Romcescu, au decis ca 46 de melodii să intre în Selecţia Naţională Eurovision 2022. Printre artiștii care interpretează piesele se numără și Dan Helciug, Carmen Trandafir, Minodora, Dora Gaitanovici și mulți alții.


La Eurovision România 2022, Dora Gaitanovici interpretează piesa „Ana”. Tânăra e cunoscută publicului larg, ea a participat la „Vocea României” 2018, a fost una dintre cei patru finaliști.Acum își dorește să facă furori și la Eurovision 2022 cu melodia ei.https://www.youtube.com/watch?v=HSTL_F5FQsQ

Eurovision România 2022


Sunt 46 de melodii în competiție acum, dar doar 20 vor ajunge în show-ul din 12 februarie. Iuliana Marciuc spune: „Cincisprezece piese vor fi alese de juriul de specialitate prin vizionarea acestor piese, întocmai ca la finala internațională. Și cinci piese vor fi alese de public prin votul pe Facebook”.


Pe 5 martie, se va afla cine va reprezenta România la Eurovision 2022. Competiția va avea loc în Torino, Italia, în luna mai.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă