”Donnarumma va pleca de la PSG în Premier League”. Teodora Stefanova a prezis cele mai răsunătoare transferuri din 2022

3 săptămâni in urmă 21

  • La Liga: Villarreal - Levante, luni, 20:00, Digi Sport 1

  • La Liga: Cadiz - Sevilla, luni, 22:15, Digi Sport 1

Parapsiholog și editorialist din Italia, Teodora Stefanova a intrat în atenția publicului larg grație previziunilor sale exacte din sport, dar și din alte domenii. Acum, femeia născută în Bulgaria, dar stabilită în Peninsulă de 20 de ani, a prezis care vor fi cele mai răsunătoare transferuri din 2022.

”Donnarumma va pleca de la PSG în Premier League”. Teodora Stefanova a prezis cele mai importante transferuri din 2022

În opinia Teodorei Stefanova, Donnarumma, nemulțumit de faptul că nu este titular de drept la PSG, va părăsi liderul din Ligue 1 pentru o formație din Premier League, în timp ce Paul Pogba are mari șanse să revine la Juventus.

De asemenea, ”Bătrâna Doamnă” va renunța la serviciile lui De Ligt, Bernardeschi și Cuadrado, în timp ce Dusan Vlahovic, jucătorul Fiorentinei și cel mai în vogă atacant al Europei, va fi achiziționat, cel mai probabil, de Manchester City.

Donnarumma va pleca de la PSG în Anglia, chiar dacă Serie A nu este exclusă total. Cine se va întoarce sigur în Italia este Icardi, în timp ce Zaniolo va schimba echipa. Dacă vorbim despre fotbaliști mari, nu putem să-l ocolim pe Ibra.

Va avea cu siguranță un viitor important, vom auzi de el multă vreme. La finalul sezonului ar putea decide să renunțe, dar să rămână în staff-ul lui AC Milan. Sau se va alătura celui de la Monza.

De Ligt va fi vândut în vară, Juventus se va concentra pe Romagnoli în locul lui. Bernardeschi și Cuadrado sunt, de asemenea, destinați să părăsească `Bătrâna Doamnă`. Apoi, în sens invers, există mereu numele lui Pogba. Raiola va încerca să-l aducă înapoi la Torino, în ciuda presiunii celor de la PSG.

Vlahovic, cu siguranță va rămâne la Fiorentina în ianuarie, apoi îl vor aștepta în vară cel puțin două-trei oferte foarte mari din străinătate. O văd pe Manchester City drept favorită”, a spus Teodora Stefanova, potrivit tuttosport.com.

Cine este Teodora Stefanova?

Presa din Italia informează că Teodora Stefanova, născută în Bulgaria, locuiește în ”Cizmă” de 20 de ani, iar la vârsta de 21 de ani a stat în comă timp de 18 zile, intrând în contact cu o prezență externă despre care a spus că ar fi o entitate extraterestră pe nume Unilsan care locuiește pe planeta Vanfim.

Stefanova a intrat în atenția suporterilor din Peninsulă când a prezis că brazilianul Kaka se va întoarce la AC Milan, după ce în 2009 a fost transferat la Real Madrid. Într-adevăr, sud-americanu a revenit pe San Siro în 2013: ”Mulți fani m-au luat în râs, dar am crezut mereu în asta și până la urmă am avut dreptate”, spunea Stefanova.

Galerie Foto

Etichete: mercato , transferuri 2022 , teodora stefanova , previziuni 2022 , donnarumma premier league

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă