Donald Trump speră că Meghan Markle să intre în cursa pentru Casa Albă: "Aș avea o dorință și mai puternică să candidez"

1 lună in urmă 2

Fostul președinte american Donald Trump a declarat, într-o intervenție la televiziunea Fox News, că speră că Meghan Markle va intra în cursa prezidențială din 2024, precizând că "ar avea o dorință și mai mare să candideze".

Meghan Markle și Donald Trump

Meghan Markle, într-un interviu susținut cu Oprah Winfrey, 8 martie 2021 | Donald Trump, la conferința Conservative Political Action, 28 februarie 2021

Profimedia Images | Zuma Press / Paul Hennessy

Afirmațiile vin pe fondul unor speculații potrivit cărora democrații testează terenul cu privire la o posibilă carieră politică a Ducesei de Sussex

"Ei bine, sper că asta se va întâmpla pentru că, dacă se întâmplă, atunci cred că aș avea o dorință și mai puternică să candidez", a spus Donald Trump, într-un interviu cu realizatoarea Maria Bartiromo. "Cred că ceea ce spune despre Familia Regală și despre Regină - se întâmplă să o știu pe Regină. M-am întâlnit cu Regina și cred că este o persoană uriașă. Nu-s un fan de-al ei (n.r. Meghan Markle)", a fost de părere fostul președinte al Statelor Unite.

Potrivit New York Post, soția Prințului Harry ar interacționa cu democrații pentru un posibil traseu către Casa Albă, după interviul deja faimos cu Oprah Winfrey în care a acuzat Familia Regală de rasism. De altfel, problemele cu privire la rasă ridicate de Harry şi Meghan Markle în interviul acordat jurnalistei Oprah Winfrey sunt "îngrijorătoare" şi vor fi abordate în privat de familie, a anunţat Palatul Buckingham, într-o declarație emisă în urmă cu o săptămână.

Ce spune Donald Trump cu privire la o candidatură în 2024

Fost președinte a spus că va lua o decizie finală cu privire la o posibilă candidatură în 2024 abia după ce se organizează alegerile intermediare din 2022, unde se pun la bătaie 435 de locuri în Camera Reprezentanților și 34 în Senatul SUA și în care se aleg guvernatorii în 34 de state. "Sincer, vom lua o decizie după", a spus Trump.

Nu este pentru prima oară când fostul președinte își exprimă opinia cu privire la Meghan Markle. "Îi doresc mult noroc lui Harry, pentru că va avea nevoie", declara Donald Trump după ce fost actriță și-a exprimat susținerea pentru Joe Biden, într-un video realizat cu soțul ei.

Raport al serviciilor americane: Rusia s-a implicat, cu știința lui Putin, în alegerile prezidenţiale din SUA din 2020, în favoarea lui Donald Trump

Un raport al Biroului Directorului pentru Informaţii Naţionale arată că președintele Rusiei, Vladimir Putin, a știut și probabil coordonat un efort de manipulare a campaniei pentru alegerile prezidențiale din Statele Unite din 2020, în favoarea fostului președinte Donald Trump, cu acuzații "înşelătoare sau lipsite de fundament" împotriva contracandidatului democrat Joe Biden, transmite Reuters.

"Evaluăm că liderii ruşi au preferat ca fostul preşedinte Trump să fie reales, chiar dacă au perceput unele dintre politicile administraţiei sale ca fiind împotriva Rusiei", se arată în raportul americanilor.

Raportul de 15 pagini subliniază acuzaţiile că aliaţii lui Trump au făcut jocul Moscovei amplificînd afirmaţiile făcute împotriva lui Biden de persoane din Ucraina care au legături cu Rusia, înainte de alegerile din 3 noiembrie 2020.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

donald trump meghan markle alegeri prezidentiale sua printul harry
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă