Donald Trump lanseaza un nou site prin care sa pastreze contactul cu sustinatorii sai

1 lună in urmă 7

Fostul presedinte Donald Trump si fosta Prima Doamna Melania Trump anunta un nou site - 45office.com -, menit sa-i tina in contact cu sustinatorii, care pot sa ceara multumiri personalizate in urma participarii la evenimente, relateaza Axios.

Website-ul 45office.com face parte dintr-un efort al lui Trump de a-si reface prezenta online, dupa ce a fost dat afara de pe retele de socializare in urma atacului sangeros de la 6 ianuarie, la Capitoliu, comenteaza Axios.

Fostul presedinte american se "angajeaza sa apere magnifica mostenire a administratiei Trump" si "sa apere programul America First", se arata pe pagina de primire a site-ului.

Pagina "Despre" a site-ului face elogiul presedintiei Trump, care a creat prapastii adanci in America, comenteaza Axios.

Al 45-lea presedinte al Statelor Unite a "lansat cea mai extraordinara miscare politica din istorie, a detronat dinastii politice si a infrant establishmentul de la Washington", se arata pe aceasta pagina.

Ea lauda modul in care Trump a gestionat pandemia covid-19 - criticata aspru sambata, la CNN, de catre reprezentanti ai Grupul de lucru in lupta impotriva covid-19 ai administratiei lui Joe Biden.
Citeste si:

Catalin Drula: "Ion Radoi este in spatele a ceea ce s-a intamplat la metrou. In 2 aprilie spatiile comerciale vor fi curatate"Protestatarii de la Ploiesti au ars masti in fata sediului Primariei. Gestul facut de primarul Andrei Volosevici VIDEOVlad Mixich, mesaj dur la adresa protestelor din tara: "O flegma pe fata sutelor de medici si asistente care isi sacrifica sanatatea pentru bolnavii COVID"Grupul Digi isi vinde afacerile din Ungaria dupa ce a pierdut in justitie dreptul de a participa la licitatia 5GRaed Arafat, mesaj dur pentru protestatari: "Realitatea din Romania este alta din punct de vedere a pandemiei. Ieri am avut 52 de pacienti care asteptau sa fie internati"
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă