Donald Trump își va lansa în următoarele trei luni propria ”platformă” de socializare, anunță un consilier al fostului președinte al SUA

3 săptămâni in urmă 3

Fostul președinte al SUA, Donald Trump, care a fost interzis pe Tweeter din luna ianuarie, va reveni pe rețelele de socializare în următoarele trei luni cu ”propria sa platformă”, a declarat duminică un consilier ale acestuia, potrivit Hotnews, care citează AFP.

Jason Miller nu a vrut să dea mai multe detalii despre această ”platformă”, dar a spus că au existat mai multe întâlniri la Mar-a-Lago, reședința lui Trump.

„Nu este doar o singură societate care l-a abordat pe președinte, există numeroase societăți”, a afirmat Miller, la Fox News. Conform consilierului, „această nouă platformă va fi ceva mare, toată lumea o vrea, va aduce milioane și milioane, zeci de milioane de abonați”.

După ce susținătorii fostului președinte au asaltat Capitoliul în 6 ianuarie, Tweeter a suprimat contul @realDonaldTrump și cei 88 de milioane de abonați ai săi. În campania electorală și cât a fost la putere, rețeaua fusese principalul mijloc de comunicare al lui Trump.

Donald Trump a fost interzis de majoritatea celorlalte mari platforme de socializare, precum Facebook, Instagram, Youtube sau Snapchat , după evenimentele de la Capitoliu.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă