Dominique, fiica lui Marius Lăcătuș, are un plan îndrăzneț după telenovele. Intenționează să se orienteaze spre teatru | GALERIE FOTO

3 săptămâni in urmă 18

Dominique, fiica fostului mare fotbalist Marius Lăcătuș, cochetează cu lumea filmului. Mai nou, pare că și-a făcut și alte planuri.

Absolventă a unei facultăți de specialitate din Spania, fata vedetei de la Steaua din anii 80, a fost cooptată în echipa de actori a telenovelei ” Adela”, produsă de trustul Intact.

Acomodarea cu platourile de filmare, cu cerințele regizorului, s-a realizat imediat, Dominique demonstrând că este o tânăra actriță cu foarte mult talent.

Dominique, fiica lui Marius Lăcătuș, are un plan îndrăzneț după telenovele. Intenționează să se orienteaze spre teatru | GALERIE FOTO

Și pentru că lucrurile au decurs ireproșabil iar producția s-a bucurat de un real succes, filmările continuă pentru un nou sezon.

„Deja filmăm pentru noile episoade care eu spun că vor fi la fel de captivante ca și precedentele”, a precizat Dominique care este extrem de încântată de acest proiect.

Dar dincolo de lumea filmului, fiica lui Lăcătuș este tot mai interesată și de cea a teatrului.

„Sunt interesată de o colaborare cu teatrul. Mă atrage scenă. Încă nu am un proiect concret în acest sens dar sunt gata să încerc”, a explicat ea.

De la 5 ani în Spania, unde a absolvit Academia de Film din Madrid

Dominique Lăcătuș a locuit de la vârsta de 5 ani în Spania, alături de părinți, și a absolvit acolo cursurile Academiei de Film din Madrid.

În perioada vacanței de vara Dominique a petrecut în Spania, o țară unde a crescut de mică. „Am mulți prieteni acolo și pot spune că în Spania mă simt că acasă”, a mai precizat ea.

Marius Lăcătuș s-a născut pe 5 aprilie 1964 la Brașov și este considerat cel mai titrat fotbalist din istoria Stelei.

A câștigat de 10 ori campionatul național cu Steaua (1985, 1986, 1987, 1988, 1989, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998), 7 Cupe ale României (în anii 1985, 1987, 1988, 1989, 1996, 1997, 1999). Ulterior a obținut o Cupă a Campionilor Europeni (1986) și Supercupa Europei (1987), fiind singurul jucător român cu o asemenea performanță.

The post Dominique, fiica lui Marius Lăcătuș, are un plan îndrăzneț după telenovele. Intenționează să se orienteaze spre teatru | GALERIE FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă