Dominic Fritz, sfătuit să facă concedieri în rândul funcționarilor pentru a avea bani de căldură: „Aş reduce numărul salariaţilor, sigur sunt şi mulţi care taie frunză la câini”

1 lună in urmă 32

Sambata, 30 Octombrie 2021, ora 15:05

4 citiri

 „Aş reduce numărul salariaţilor, sigur sunt şi mulţi care taie frunză la câini”

Supbprefectul judeţului Timiş, Ovidiu Drăgănescu, care are şi atribuţii de prefect, îi dă sfaturi pe Facebook primarului municipiului Timişoara, Dominic Fritz.

Drăgănescu i-a transmis edilului că ar reduce toate cheltuielile la primărie şi ar reduce numărul salariaţilor ”care taie frunze la câini”, astfel ar economisi aproape două milioane de lei pe lună, bani care pot fi folosiţi pentru termoficarea din municipiu.

”Eu, dacă aş avea vreo responsabilitate la primărie, aş reduce la maxim toate cheltuielile inutile. Chiar şi numărul salariaţilor, sigur sunt şi mulţi care taie frunză la câini”, a scris Ovidiu Drăgănescu pe Facebook.

Subprefectul a mai precizat că astfel se pot economisi bani care ar putea fi folosiţi pentru termoficare.

”Cu 300 salariaţi în minus pe lună, la un salar de peste 6000 lei, aveţi o sumă bună pentru căldură: aproape 2 milioane/lună sau 24 milioane/an. Dacă folosiţi cărbune iarna asta, cât gazul e la preţ istoric, vă va fi de mare ajutor. Dar dacă vreti să folosiţi doar gaz, abia vă ajung pe 2 zile”, a scris Drăgănescu.

Timp de trei zile, la Timişoara a fost oprită furnizarea de apă caldă şi căldură din cauza datorilor pe care societatea de termoficare Colterm le are la furnizorul de gaz E.ON.

Citeste si:

Primarul Dominic Fritz a obţinut o prelungire a contactului de furnizare a gazului pentru Colterm și cere "demiteri de directori şi şefi"

Primarul Dominic Fritz a anunţat vineri, 29 octombrie, că a reuşit, în urma unor negocieri intense purtate la Timişoara și la Bucureşti, o prelungire a contractului de furnizare a gazului...

Florin Cîțu joacă la cacealma

Echipa câștigătoare, deși în aparență unită, pare și ea un pic buimacă de ceea ce i se întâmplă. Deși atât PSD cât și USR au anunțat public, de nenumărate ori, că nu vor...

Sursa: Ziare.com

DigiSport.ro

ObservatorNews.ro

Adevarul.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă