Dominic Fritz l-a demis pe seful de la Piete. "A dus o societate profitabila la pierderi de 4,2 milioane de lei, cu disparitii misterioase din gestiune"

1 lună in urmă 1

Dominic Fritz, primarul Timisoarei, a anuntat ca l-a demis pe Ionut Nasleu de la conducerea Piete S.A. Edilul spune ca Nasleu a dus, in doi ani, societatea la pierderi financiare de 4,2 milioane de lei, "cu disparitii misterioase din gestiune si resurse publice folosite in beneficiu personal".

Dominic Fritz a cerut Corpului de control sa faca verificari si sa ia masuri. El a adaugat ca toti managerii din societatile aflate in subordinea consiliului local care nu pot performa, vor pleca.

"Fostul consilier personal al primarului precedent si baron peste pietele din Timisoara, a dus, in doar doi ani, o societate profitabila la pierderi financiare de 4,2 milioane de lei, cu disparitii misterioase din gestiune si resurse publice folosite in beneficiu personal.

Am cerut Corpului de Control sa verifice si informatiile aparute recent in presa si sa ia masurile care se impun. De asemenea, orice incalcare a legii va fi imediat sesizata organelor de cercetare penala.

Toti managerii din societatile in subordinea consiliului local care nu pot performa, vor pleca. Nu voi tolera indolenta sau folosirea bunurilor publice in scop privat. Nici nu voi accepta o atitudine laxa "las' ca ne vin subventiile de la primarie". In locul lor avem nevoie de profesionisti care sa munceasca cu integritate, cu dexteritate manageriala si cu daruire totala pentru comunitate", a scris Dominic Fritz pe Facebook.


Mai puteti citi:

Cine este cu adevarat Diana Sosoaca, senatoarea pusa mereu pe scandalUn preot, urmarit national pentru ca fuge de condamnare, se plange pe YouTube de pedeapsa primita. Slujitorul Bisericii cu Luna a dat un tun de aproape doua milioane de euroVIDEO Cum sa adormi intr-un minut. Metoda "4-7-8" face minuniFOTO Ce bolid de lux conducea Florinel Coman cand a fost prins la volan cu 165 de kilometri pe oraInfractorii romani, afectati de Brexit: britanicii s-au saturat de ei si ii expulzeaza. "Nu stiu cum, dar o sa ma intorc. Fac aici 2.000-3.000 de lire pe zi"
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă