Dolly Parton s-a vaccinat cu Moderna, vaccin la dezvoltarea căruia a contribuit prin donații de un milion de dolari VIDEO

1 lună in urmă 7

Cântăreață country Dolly Parton s-a vaccinat cu Moderna, serul la dezvoltarea căruia a contribuit prin donații în valoare de un milion de dolari, relatează BBC News. Parton a marcat momentul printr-o nouă interpretare a unuia dintre celebrele sale hituri Jolene.

Parton, 75 de ani, a cântat o versiune adaptată a hitului chiar înainte de a primi doza de vaccin, la Universitatea de Medicină din Nashville, Tennessee.

Dolly gets a dose of her own medicine. @VUMChealth pic.twitter.com/38kJrDzLqC

— Dolly Parton (@DollyParton) March 2, 2021

"Vaccine, vaccine, vaccine, vaccine, I'm begging of you, please don't hesitate” (Vaccinați-vă, vaccinați-vă, vă implor nu ezitați”, a cântat Parton.

Parton a câștigat admirația fanilor după ce s-a aflat că a donat un milion de dolari universității din Nashville. O parte din aceste fonduri au mers către finanțarea primelor studii care au contribuit la dezvoltarea vaccinului Moderna, al doilea vaccin care a trecut cu bine testele, după Pfizer, demonstrându-se că are o eficacitate de 95% împotriva Covid-19.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă