Doliu uriaș în România. Maestrul Nelu Ploieșteanu a murit în această dimineață după o luptă grea cu Covid-19: „Drum bun, nea Nelu!”

1 săptămână in urmă 3

Veste extrem de tristă în această dimineață. Marele cântăreț de muzică lăutărească, Nelu Ploieșteanu, a murit în această dimineață după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Din păcate, artistul a suferit mult în ultimele zile, iar medicii îi dăduseră șanse slabe de viață.

Anunțul dureros a fost făcut și de această dată de Mara Bănică, la o săptămână după ce anunțase moarte regretatei Cornelia Catangă. Jurnalista a fost anunțată de fiica cântărețului în această noapte, fiindu-i transmisa cumplita veste.

„Nelu Ploieşteanu a murit! Speram să nu primesc niciodata vestea asta… Drum bun, nea Nelu! Să te ierte bunul Dumnezeu şi să-ti Odihnească sufletul în Rai!”, a scris aceasta pe pagina sa de Facebook.

Potrivit RomaniaTV, în aceste momente, medicii îi prelevează un nou set de analize, pentru a descoperi dacă în corpul lui Nelu Ploieșteanu mai există urme de Covid-19, pentru a știi dacă familia îl va putea înmormânta în condiții normale, fără a mai repsecta condițiile stricte pentru decesale cauzate de Covid-19.

The post Doliu uriaș în România. Maestrul Nelu Ploieșteanu a murit în această dimineață după o luptă grea cu Covid-19: „Drum bun, nea Nelu!” appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă