DOLIU uriaș în lumea filmului! Un îndrăgit actor a murit la doar 28 de ani

1 săptămână in urmă 4

LUNI, 22 NOIEMBRIE 2021, 11:15

SURSĂ: Realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

Joey Morgan, cunoscutul star al comediei ”Scouts Guide to the Zombie Apocalypse” a murit duminică dimineață, la vârsta de 28 de ani.

„Joey Morgan a murit duminică dimineața. A fost un șoc și ne-a devastat pe toți cei care l-am iubit. Ne va fi foarte dor de el. Sperăm că toată lumea înțelege cât de dureros este acest lucru pentru cei dragi și le cerem să ne respecte intimitatea”, a declarat un reprezentant al actorului, potrivit The Hollywood Reporter.

Până în prezent, nu a fost precizată cauza decesului.

Morgan, născut în Chicago, și-a făcut debutul actoricesc în comedia de acțiune Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (2015), jucând rolul Augie Foster și a fost unul dintre cei trei protagonisti alături de Tye Sheridan și Logan Miller.

În anul următor, el a fost co-protagonistul în producția mexicano-americană Compadres , o comedie în care a jucat un adolescent hacker în pereche cu un fost polițist interpretat de Omar Chaparro.

În 2017, Morgan a jucat rolul adolescentului cu probleme Luke Sherman în comedia neagră a lui Max Winkler, Flower , care a avut premiera la Festivalul de Film de la Tribeca.

Actorul s-a bucurat de un 2018 prolific, jucând în comediile Sierra Burgess Is a Loser și Camp Manna.

Ultimul său credit major în film a venit în 2020 în comedia SF Max Reload and the Nether Blasters. 

La televizor, Morgan a jucat într-un episod din Chicago Med și a avut un rol recurent în Critters: A New Binge din 2019

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă