Doliu în tenisul românesc! O fostă jucătoare și antrenoare a loturilor naționale s-a stins din viață prea devreme

1 săptămână in urmă 14

Lunella Maier, fostă jucătoare de tenis, componentă a loturilor naționale, dar și o antrenoare foarte dedicată, a încetat din viață la vârsta de 61 de ani.

În cariera ei, Lunella Maier a fost antrenor federal, participând cu loturile naționale la competiții internaționale de top, dar și antrenoare în cadrul cluburilor Sport Club Minicipal Deva și ACS Cristal Hunedoara.

Fosta jucătoare și antrenoare a loturilor naționale s-a stins din viață la 61 de ani, potrivit unui anunț făcut în această săptămână de Federația Română de Tenis (FRT).

Doliu în tenisul românesc! Fosta jucătoare și antrenoare Lunella Maier s-a stins din viață

Lunella Maier, fostă jucătoare de tenis și antrenoare a loturilor naționale ale României, a încetat din viață: „Federația Română de Tenis este alături de familie și prieteni în aceste momente grele. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, au scris reprezentanții FRT pe site-ul oficial al forului tenisistic.

În urmă cu mai mulți ani, Lunella Maier (foto sânga) a antrenat echipa de junioare U14 din care făcea parte și Jaqueline Cristian, sportivă aflată acum pe locul 111 WTA! „Nor negru! Asta e în gândul meu! S-a dus şi Lunella! Lunella Maier, fostă Orăşanu, cea care pe atât de mulți i-a inițiat în ale tenisului, a plecat să-şi întregească familia din cer! Nu te voi uita niciodată, Lunella!”, a spus o prietenă a Lunellei pe Facebook.

Tenisul românesc a mai pierdut doi antrenori reputați în acest an

În acest an, tenisul românesc a mai pierdut doi reputați antrenori! Marinel Bondoc, un nume de referință al sportului alb din România, a murit în luna aprilie, la 70 de ani! De-a lungul carierei, acesta a îndrumat mii de copii în tainele tenisului, conducând Clubul Progresul spre o medalie la Cupa Campionilor Europeni din 2007.

De asemenea, în ianuarie 2021, lumea tenisului românesc a primit o altă veste tragică: Goerge Cerbu, unul dintre cei mai mari antrenori de tenis din România, a decedat la vârsta de 69 de ani. Acesta a insistat în privința importanței laturii psihologice în tenisul de performanță, un veritabil „pionier” al acestui domeniu de activitate.

The post Doliu în tenisul românesc! O fostă jucătoare și antrenoare a loturilor naționale s-a stins din viață prea devreme appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă