Doliu în sportul românesc - Un fotbalist de la o echipă de legendă a murit fulgerător - Anunțul făcut chiar de club

1 săptămână in urmă 17

Doliu Doliu

Adrian Filip, fost fundaș al echipei UTA în perioada 1985-1987, a murit duminică după amiază, au anunțat reprezentanții clubului arădean, pe pagina de Facebook.

LUNI, 22 NOIEMBRIE 2021, 13:28

SURSĂ: Realitatea.net AUTOR: Dan Istratie

A murit Adrian Filip, fotbalist în perioada de glorie la UTA. Fostul sportiv avea 58 de ani, scrie realitateasportiva.net.

„E tristețe în familia roş-albă, la aflarea veştii că s-a stins din viață Adrian Filip. Crescut la juniorii UTA-ei, Filip a îmbrăcat tricoul primei echipe a Bătrânei Doamne între anii 1985 şi 1987.

Odihnească-se în pace”.

După ce a încheiat perioada junioratului a plecat la Victoria Ineu, în Divizia C a acelor vremuri, iar ulterior a revenit la Bătrâna Doamnă, unde a evoluat timp de doi ani pe postul de fundaș central. Pe final de carieră, în anii 90, Adrian Filip a jucat la Olimpia Bujac (cunoscută în acea vreme și ca Indagrara), unde a fost coechipier cu fratele său, Dorin, dar și cu alți jucători ca Lazăr sau Sălăjan, potrivit specialarad.ro.

În ultimii ani, Adrian Filip s-a ocupat de balta sa de pescuit de la Sântoma, de la ieșirea din Pecica spre Nădlac, loc în care a și încetat fulgerător din viață, a mai scris sursa citată. Potrivit aceleași sursei, cu doar câteva ore înainte, Adrian Filip s-a aflat în compania unor prieteni: „astăzi (nr: duminică) de dimineață a fost la cafea cu niște prieteni. Au râs, au povestit și după amiază…

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă