Doliu în sportul românesc! A lansat sute de jucători în fotbalul mare - Se infectase cu coronavirus în urmă cu câteva zile

2 săptămâni in urmă 1

Doliu în sportDoliu în sport

O veste cutremurătoare a luat asalt joi fotbalul din România, asta după ce unul dintre cei mai cunoscuți impresari a încetat din viață.

JOI, 25 MARTIE 2021, 13:26

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Dan Istratie

Noul coronavirus continuă să facă victime la nivel mondial, iar consecințele acestuia sunt unele tragice. Asta s-a întâmplat și în cazul unuia dintre primii impresari din fotbalul românesc, Dumitru Tudor, zis “Ciorbă”, scrie realitateasportiva.net.

Fostul agent de fotbaliști a fost printre primii după Revoluția din anul 1989, asta după ce a îmbrățișat de-a lungul vieții și cariera de fotbalist profesionist. Dumitru Tudor a fost jucător la echipe precum Rapid, Sportul, Delta Tulcea sau Progresul și după retragere a fost conducător și investitor la cluburi ca Autobuzul București, redenumită ulterior Rocar, și Rapid.

“Ciorbă” era internat la Spitalul Sf. Pantelimon din București din data de 9 martie, atunci când a fost adus după ce s-a infectat cu COVID-19. La doar câteva săptămâni, Dumitru Tudor a încetat din viață la vârsta de 66 de ani.

“După un an în care credeam că am scăpat de COVID, nenorocitul de carcalac m-a lovit. Să dea Dumnezeu să scap cât mai repede”, era mesajul postat de Dumitru Tudor pe Facebook, după ce a aflat că a fost depistat cu COVID-19.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă