Doliu în presa din România. Jurnalist mort de Covid, la 52 de ani

1 lună in urmă 37

Horia Dumitraş suferea de comorbidităţi şi nu era vaccinat anti-Covid. Jurnalistul avea 52 de ani, era căsătorit şi avea doi copii. La începutul anilor 2000, Horia Dumitraş şi-a lansat propria televiziune, TVD. De asemenea, o perioadă, a editat un săptămânal în Ştei, numit „Graiul Bihorenilor”. Ulterior, acesta s-a implicat în comunitatea din Ştei, devenind consilier local, scrie ebihoreanul.ro.

De câţiva ani, Horia Dumitraş s-a întors în mijlocul evenimentelor, transmiţându-le pe cele mai importante în direct.

Citeşte şi Jurnalista Mireille Astrid Popa a murit la 46 de ani. Cu o zi înainte să moară a postat pe Facebook o fotografie nostalgică

Descris de prieteni ca fiind un om sufletist și dedicat, Horia Dumitraş şi-a obişnuit urmăritorii cu relatări „la cald”, pe Facebook, de la diferite evenimente din judeţul Bihor, acordând o atenţie deosebită comunităţilor mici şi problemelor acestora, pe care le punea pe tapet, scrie sursa citată.

Citeşte şi Doliu în presa din România. A murit jurnalista Maria-Denise Theodoru la 69 de ani!

Între altele, el a realizat mai multe transmisiuni live din Băiţa, arătând problemele cu care s-au confruntat minerii care s-au blocat în subteran, iar unii au făcut greva foamei cerându-şi dreptul la muncă. De asemenea, el a realizat reportaje din Tărcaia, unde a vorbit cu sătenii ale căror terenuri cu sere urmau să fie expropriate pentru realizarea centurii ocolitoare a Beiuşului.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă