DOLIU în politica românească! Un consilier local UDMR a decedat pe pârtie

1 lună in urmă 1

Doliu in politicaDoliu in politica

Un consilier local din Mircurea Ciuc a murit în timp ce era la schi. Kálmán Dénes, în vârstă de 71 de ani, a intrat în stop cardio-respirator și nu a mai putut fi salvat, conform Realitatea PLUS.

LUNI, 08 MARTIE 2021, 21:45

SURSĂ: Realitatea PLUS

AUTOR: Andrei Zbîrnea

Tragedia a avut loc pe pârtia din Băile Harghita. Bărbatul, consilier local UDMR, se afla alături de câțiva cunoscuți. Acestuia i s-a făcut rău după ce a coborât la baza pârtiei, iar medicii chemați la fața locului nu l-au mai putut resuscita. Politicianul era și decanul de vârstă al consilierilor locali din Miercurea Ciuc.

Informația a fost confirmată și de primarul din Miercurea Ciuc. Korodi Attila a lăudat implicarea Kálmán Dénes în Consiliul Local, spunând că instituția pierde un om foarte important.

“Pentru noi era un simbol, pentru că, la 70 ani, să te implici în viaţa comunităţii, rareori găseşti, iar el a ales calea aceasta. De aceea, noi, în Consiliul Local, pierdem un om foarte important, care a fost conexiunea directă cu persoanele de vârsta a treia şi toate programele pe care le-am creionat, le-am creionat împreună cu el”, a spus primarul Korodi Attila, pentru agenția Agerpres.

Cine a fost Kálmán Dénes

Kálmán Dénes a terminat în anul 1973 Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj Napoca, a fost detaşat la Colegiul Avocaţilor din Harghita, azi Baroul Harghita, fiind unul dintre cei mai remarcabili avocaţi din Miercurea-Ciuc.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă