DOLIU în lumea sportului: un fost jucător și antrenor al naționalei, mort de Covid

3 săptămâni in urmă 15

Massimo Cuttitta a fost antrenor cu pachetul de înaintare al naţionalei României în perioada 2017-2018Massimo Cuttitta a fost antrenor cu pachetul de înaintare al naţionalei României în perioada 2017-2018

Fostul antrenor al naționalei de Rugby din România Massimo Cuttitta a murit la doar câteva zile după ce a fost internat în spital, fiind infectat cu COVID-19.  În vârstă de 54 de ani, acesta și-a dat ultima suflare în Spitalul Albano, din Roma.

LUNI, 12 APRILIE 2021, 11:24

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

Bărbatul ar fi luat noul coronavirus de la mama sa, Nunzia, care a murit cu trei zile înainte tot din cauza complicațiilor provocate de noul coronavirus.

Massimo Cuttitta a fost antrenor cu pachetul de înaintare al naţionalei României în perioada 2017-2018. Acesta a renunțat la colaborare atunci când întreg staff-ul naționalei de Rugby a fost înlocuit. Odată cu plecarea acestuia au mai plecat și galezul Lynn Howells și scoţianul Rob Moffat, antrenorul cu linia de trei sferturi.

Marzio Innocenti, președintele Federației Italiene de Rugby, a hotărât ca toate partidele ce vor avea loc în săptămâna următoare să aibă loc in memoria lui Cuttitta. Acesta a jucat 70 de meciuri la națională în perioada 1990-2000 și a participat la Mondialele din 1991 și 1995.

Fostul jucător de rugby a copilărit în Africa de Sud, unde a și început să practice acest sport alături de fratele sau geamăn Marcello Cuttitta și de Michele Cuttita, fratele lor mai mare. Odată intors în Italia, Massimo și Marcello au jucat la un nivel mai înalt.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă