Doliu în lumea filmului. Un actor popular a murit în India. Fanii sunt în agonie și au ocupat toate străzile!

3 săptămâni in urmă 31

Doliu în lumea filmului. Rajkumar a interpretat roluri principale în multe filme şi, totodată, e membru al unei familii cu un trecut fascinant în industria cinematografică indiană.

Birourile şi magazinele din Bengaluru au fost închise vineri şi numeroase echipaje de poliţişti au fost trimise pe străzi pentru a ţine sub control mulţimile de fani, în contextul în care autorităţile locale se aşteaptă la acte de violenţă, după ce actorul deosebit de popular a murit în metropola indiană, informează Reuters.

Televiziunile locale au arătat imagini cu mulţimi numeroase de fani care se îndreptau spre spitalul în care actorul era internat, precum şi echipaje de poliţişti care interveneau în forţă încercând să îi oprească.

Citește și: Biserica Ortodoxă Română, în doliu! Părintele Vasile Someșanul, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, a murit
 

Presa locală a publicat imagini cu mulţimi numeroase de fani care se îndreptau spre spitalul în care actorul era internat, precum şi echipaje de poliţişti care interveneau în forţă încercând să îi oprească. Vedetele de film sunt venerate în India, aproape într-o manieră obsesivă, şi chiar morţile naturale ale unor actori celebri au cauzat proteste violente în trecut, în timp ce fanii îndureraţi încercau să se împace cu ideea morţii idolilor lor.

Moartea din 2006 a tatălui lui Puneeth Rajkumar, Singanalluru Puttaswamaiah Muthuraj, a determinat la rândul ei manifestări stradale ale fanilor îndureraţi şi închiderea birourilor şi a magazinelor.

“Mă rog pentru ca oamenii din statul nostru să participe la ultimele sale ritualuri funerare cu respect, vă rog să fiţi pacifişti şi să permiteţi familiei îndoliate să plângă în pace”, a declarat prim-ministrul statului indian Karnataka, Basavraj Bommai, într-o conferinţă de presă organizată la doar câteva minute după anunţul despre moartea actorului.

Mortal remains of #PuneethRajkumar will be kept at Kanteerva Stadium for public viewing. There is a ban on sale of liquor in Bengaluru for two night as a precautionary measure. Intensive patrolling is being conducted to ensure no untoward incident occurs: DCP Central #Bengaluru pic.twitter.com/J2aQ8UAmNY

— ANI (@ANI) October 29, 2021

Citește și: Lumea artistică, din nou în doliu! O cunoscută interpretă din Banat a murit de COVID la o săptămână după tatăl ei. Niciunul nu era vaccinat

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă