Doliu în lumea filmului. Un actor adorat de public a murit, la 41 de ani. ANUNȚUL care a șocat 

2 săptămâni in urmă 18

Doliu în lumea filmului Doliu în lumea filmului

Actorul Heath Freeman, cunoscut mai ales pentru rolul ucigașului în serie Howard Epps jucat pe parcursul a două sezoane din serialul „Bones”, a murit la vârsta de 41 de ani.

MARŢI, 16 NOIEMBRIE 2021, 13:51

SURSĂ: realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

Vedeta de reality TV și fosta Miss SUA Shanna Moakler a fost cea care a făcut publică informația despre moartea lui Freeman, scrie apropotv.ro.

Imagine

Foto: Profi Media

Managerul său, Joe S. Montificore, a confirmat vestea pentru Deadline: „Ne simțim cu adevărat devastați de pierderea iubitului nostru Heath Freeman. O ființă umană strălucită, cu un spirit intens și plină de suflet, ne lasă o amprentă de neșters în inimile noastre. Viața lui a fost plină de loialitate profundă, afecțiune și generozitate față de familia și prietenii săi. A avut o poftă extraordinară de viață. Era extrem de mândru de munca sa recentă în film și era foarte entuziasmat de următorul capitol al carierei sale. Moștenirea sa remarcabilă ca fiu, frate, unchi, prieten, actor și producător extraordinar de talentat, bucătar desăvârșit și om cu cel mai contagios și spectaculos râs va dăinui”. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă