Doliu în lumea filmului. O actriță celebră s-a stins din viață din cauza unor probleme grave de sănătate

2 luni in urmă 37

O actriță celebră s-a stins din viață din cauza unor probleme grave de sănătate O actriță celebră s-a stins din viață din cauza unor probleme grave de sănătate

Lumea filmului a mai pierdut un nume important. Actrița Una Stubbs, cunoscută pentru rolul din filmul Sherlock, s-a stins din viață, joi, la vârsta de 84 de ani. De câteva luni, actrița se confrunta cu probleme grave de sănătate.

VINERI, 13 AUGUST 2021, 13:03

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: Ivancica Mihaela

Creatorul filmului Sherlock, Steven Moffat, i-a adus un omagiu actriței, pe care o descrie drept ,,cea mai amabilă, cea mai drăguță și mai amuzantă persoană pe care ai putea să o întâlnești”.

„Cea mai frumoasă lumină de pe Baker Street s-a stins”, a precizat Steven Moffat, potrivit Daily Mail.

Cine a fost actrița Una Stubbs

Actrița Una Stubbs s-a născut în Hertfordshire, în anul 1937, și a avut o carieră îndelungată în cinematografie, televiziune și teatru. A jucat în Sherlock, EastEnders și Till Death Us Do Part. Printre personajele jucate se află și domana Hudson în Sherlock de la BBC cu Benedict Cumberbatch și Martin Freeman.

Artista era cunoscută și pentru rolurile sale din filmul clasic al lui Sir Cliff Richard Summer Holiday, precum și pentru Worzel Gummidge și In Sickness And In Health. 

Actrița a fost căsătorită de două ori și a avut trei copii.

Imagine

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă