Doliu imens pentru Lidia Vadim Tudor, la doar 4 luni de la nuntă. Totul s-a petrecut în mare secret

2 săptămâni in urmă 6

Doliu imens pentru fiica regretatului Vadim Tudor, Lidia. Se pare că după pierderea tatălui ei, în toamna anului 2015, tânăra a suferit o altă pierdere importantă. Pentru ea fericirea a durat doar patru luni!…

Doliu imens pentru Lidia Vadim Tudor, la doar 4 luni de la nuntă

Lidia Vadim Tudor își găsise alesul, un scriitor cu peste 20 de ani mai în vârstă decât ea. Relația a mers încet, dar sigur, către oficializare, astfel că la data de 10 iulie, chiar anul acesta, cei doi spuneau ”Da” în fața ofițerului Stării Civile. După numai patru luni însă, Lidia era în doliu, după ce scriitorul s-a stins din viață.

Tragedia s-a produs brusc, iar pe 16 octombrie, Lidia Vadim Tudor a rămas văduvă, scrie Cancan.ro. Ceremonia funerară a avut loc în mare secret. La tristul eveniment au luat parte rudele și câțiva prieteni foarte buni.

Amintim că Corneliu Vadim Tudor, fost senator și fondator al Partidului România Mare, a murit  pe 14 septembrie 2015, la vârsta de 65 de ani. Moartea a survenit după ce a suferit infarct. Acesta ajunsese la Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei după ce i s-a făcut rău. Însă starea ”Tribunului” s-a agravat și a suferit infarctul. El a fost operat, însă avea să-și piardă viața nu după mult timp.

Corneliu Vadim Tudor și-ar fi prevestit moartea

Corneliu Vadim Tudor a fost înmormântat la Cimitirul Ghencea, acolo unde familia lui are două locuri de veci. Conform Lidiei, Corneliu Vadim Tudor şi-ar fi prevestit moartea.

“Tata avea nişte vise, să zicem, mai puternice, în care i se arătau întâmplări din viitor. De exemplu, moartea Patriarhului Teoctist. L-a visat în sicriu şi el participa la înmormântarea lui. A visat-o pe mama lui fără o măsea. De fiecare dată când îi apărea mama lui în vis, ştia că se va întâmpla ceva rău. Cred că şi la moartea fratelui său, Pavel, a visat-o. Şi-a visat şi înmormântarea.

O mulţime de oameni duceau pe braţe un politician îmbrăcat în alb. Nu ştia că era el. Noi de visul ăsta n-am ştiut. Ne-a povestit altcineva.

Îl marcau visele astea. Credea în visele acestea pentru că le-a simţit pe pielea lui. (…) Eu n-am avut niciodată astfel de vise până să moară el. Visele cu el îmi arată ceva. Şi ştiu sigur, că am verificat”, spunea Lidia Vadim Tudor la Antena Stars.

Lidia este fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor. În urmă cu ceva timp, aceasta anunța pe conturile de socializare că dorește să intre în politică.

The post Doliu imens pentru Lidia Vadim Tudor, la doar 4 luni de la nuntă. Totul s-a petrecut în mare secret appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă