DOLIU fără margini în lumea filmului! Un mare actor a murit. Drama care i-a marcat viața

1 săptămână in urmă 13

DOLIU în lumea filmului. Un actor de legendă a murit DOLIU în lumea filmului. Un actor de legendă a murit

Doliu imens în lumea filmului, după ce un cunoscut actor a murit. Vestea a venit ca un fulger pentru cei care l-au îndrăgit.

MARŢI, 23 NOIEMBRIE 2021, 09:47

SURSĂ: Realitatea.net AUTOR: Claudia Dascălu

Actorul și comediantul nigerian, Babatunde Omidina, cunoscut sub numele de scenă Baba Suwe a murit, luni. Tragicul anunț a fost făcut de fiul acestuia, pe rețelele de socializare.

Actorul a fost reținut în anul 2011 de Agenția Națională pentru Aplicarea Legii Drogurilor (NDLEA) sub suspiciunea de trafic de droguri, după ce un scanner corporal de la Aeroportul Internațional Murtala Muhammed Lagos i-a identificat droguri suspectate în stomac.

Cu ajutorul avocatului său, acuzația a fost descrisă ca fiind falsă și defăimătoare. Fanii și susținătorii săi l-au aplaudat când a părăsit clădirea instanței după audiere.

De la aceste incidente, actorul nu a mai fost activ de ani de zile din cauza stării de sănătate precară, pe care mulți o atribuie încarcerării sale de către NDLEA.

În aprilie 2019, a fost transportat cu avionul în Statele Unite ale Americii, unde a mers la tratament după ce a avut diabet.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă