Doiniţa Oancea nu se dezbracă în faţa camerelor. Motivul pentru care refuză: „De pupat, mă pup”

1 lună in urmă 12

Doiniţa Oancea nu se dezbracă în faţa camerelor. Actrița a recunoscut că nu îi este greu să fie protagonista unor cadre în care trebuie să se sărute cu cineva, însă partea cu dezbrăcatul nu este ceva ce ar putea accepta cu ușurință. Poate, dacă regizorul ar aduce argumente solide pentru care ar trebui să facă asta.

Citeşte şi: Doiniţa Oancea, în doliu. A izbucnit în lacrimi: „Am avut un sfârșit de an dureros”

Doiniţa Oancea nu se dezbracă în faţa camerelor

De pupat, mă pup, de dezbrăcat, nu mă dezbrac nici pe pandemie. (…) Toate contractele sunt cu seminuditate ceea ce înseamnă că nu se vede nimic. (…)Cred că trebuie să fie persoana potrivită, care să știe cum să pună problema în fața mea. Persoana însemnând regizorul. Dacă mă convinge că personajul are de ce să se dezbrace, da. Sunt eu mai pudică”, a mărturisit Doinița Oancea, la Xtra Night Show.

Ce spune despre viaţa de lux a divelor din mediul online

Doiniţa Oancea nu s-a mai putut abţine şi a răbufnit pe reţelele de socializare, după ce a văzut tot mai des persoane publice sau nu, care îşi expun viaţa de lux în mediul online. Vedeta îşi îndeamnă fanii să nu creadă tot ce văd pe reţelele de socializare, deoarece multe din postări sunt „ambalaje”.

Ești tristă? Îți compari viața ta cu a altora de pe social media și ți se pare că tu ești ultima fraieră, care, de exemplu, nu are X geantă, nu a mers în Y excursie, nu are Z tip de relație cu ”Vasilică” care duce o viață ca în filme? Ar trebui să te oprești! În primul rând nu trebuie să te compari cu nimeni.

Noi toți suntem diferiți. Viața nu este numai lapte și miere, nu are cum să fie! E normal să ai și zile proaste, e normal să trăiești și decepții. E normal să lupți. Să muncești mult, să nu ai azi bani de geantă și nici de excursie”, a scris actrița pe rețele de socializare.

Ulterior, vedeta a mărturisit că nu tot ceea ce se vede pe rețelele de socializare este și adevărat. Căci, multe dive doar pozează ceea ce nu au și nu sunt, iar oamenii le iau drept exemplu.

Ce vezi pe ici pe colo este doar ambalaj, e minciună. E normal ce trăiești tu, nu fi tristă. Găsește soluții la ce te deranjează și ține minte asta: unele doar pozează frumos și încearcă să se mintă chiar și pe ele”, a mai scris Doinița Oancea pe pagina sa de Instagram.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă