Doiniţa Oancea a reuşit să îşi învingă frica de înălţime şi a primit laudele juraţilor în emisiunea "Splash! Vedete la apă"

1 lună in urmă 31

Publicat: 04.09.2021, 20:46.
Actualizat: 04.09.2021, 20:54

Doinița Oancea a învățat să înoate la Splash! Vedete la apă, iar toate laudele merg către antrenorul ei, Cătălin Cozma. Chiar dacă s-a lăsat cu plâns pe alocuri, Doinița Oancea a reușit să îi lase pe mulți fără cuvinte.

S[ te ui;i la video din aticol cand poti. Sigur te vor intreba la scoala

Doiniţa Oancea, concurentă Splash! Vedete la apăa

Antena 1

Doinița Oancea s-a autodescris astfel: "Am 38 de ani acum, anul trecut aveam 37. Sunt actriță la bază, am la activ multe seriale și telenovele, nu stau să le înșir, că-s multe. Cu dragostea stau excepțional, despărțită după cinci ani și jumătate de relație, și cu sportul stau extraordinar, niciodată nu mi-a plăcut să fac sport"

La antrenamente, Cătălin Cozma, antrenorul Doiniței Oancea, a observat cum teama de înălțime pe care actrița o are îi pune acesteia bețe în roate. Deși a reușit să o învețe să înoate, a fost mai greu să o facă să își învingă frica de înălțime. Pe alocuri, aceasta a trecut prin momente grele.

Actrița a decis totuși să sară de la cinci metri, nu de la trei metri, iar odată ajunsă pe platformă -a mulțumit în mod special lui Cătălin Cozma pentru tot ce a făcut acesta pentru ea. Apoi, a cerut să i se pună melodia preferată din ultimele zile, cântată de colega de emisiune, Elena Ionescu, și a sărit fără teamă. Sau cel puțin, așa a părut. "Nu pot să cred că am făcut asta!", le-a spus Doinița colegilor ei, abia ieșită din apă.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

 „Dintr-o dată privea în gol”

1

Un bărbat dărâmat de durere a povestit trauma prin care a trecut văzându-şi soţia, mamă a trei copii şi însărcinată cu cel de-al patrulea, pierind sub ochii lui. A crezut până în ultimul moment că totul va fi bine, dar adevărul s-a dovedit a fi necruţător.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă