Doi tineri soți români morți în drum spre casă, se întorceau din Germania. Striviți în mașina intrată sub un camion, la Lugoj

1 lună in urmă 1


O mașină s-a făcut praf sub un camion, la Lugoj, sâmbătă spre duminică noaptea, și doi soți au murit pe loc în accident, scrie Lugoj Info.


Accidentul s-a petrecut pe DN6 E70, pe raza localității Gavojdia, puțin înainte de miezul nopții. În urma impactului, autoturismul a intrat pur și simplu sub camion, echipajele de descarcerare având nevoie de mai bine de două ore pentru a scoate victimele, un bărbat și o femeie, dintre fiare.


„În urma impactului frontal, cele două persoane aflate în autoturism au rămas încarcerate. Intervenția a fost dificilă, deoarece autoutilitara avea peste 26 de tone, iar pentru extragerea victimelor pompierii au lucrat mai bine de 2 ore. Din nefericire, victimele (un bărbat și o femeie) au suferit leziuni incompatibile cu viața.10 pompieri au intervenit de urgență cu o autospecială de primă intervenție, două autospeciale de descarcerare, două autospecială de stingere cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD.De asemenea, la fața locului au fost alertate și echipaje de poliție, dar și o ambulanță SAJ.”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.


În autoturism erau doi soți, bărbatul 41 de ani, femeia 37, care se întorceau din Germania. Șoferul camionului le-a spus polițiștilor că autoturismul i-a apărut în față,cu viteză, pe contrasens, într-o curbă ușoară la dreapta. E posibil ca șoferul să fi adormit la volan.


Foto: ISU Timiș


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă