Doi tineri din Pakistan au fost exmatriculați de la Universitate din cauza unei cereri în căsătorie VIDEO

1 lună in urmă 1

Universitatea din Lahore, Pakistan, a exmatriculat doi studenţi din cauza unei cereri în căsătorie. Un video cu scena în care cei doi se îmbrățișează în campusul universitar a devenit virală pe rețele sociale în această săptămână. În plus, cei doi tineri spun că au primit amenințări pentru manifestarea publică a afecțiunii lor.

În acest clip, o studentă îngenunchează şi îşi cere iubitul în căsătorie, apoi se îmbrăţişează ţinând un buchet de flori, în timp ce trecătorii îi felicită sau filmează scena.

Potrivit Universităţii din Lahore, cuplul a acţionat "încălcând regulile universităţii", scrie AFP, citată de Agrepres. Tinerii nu s-au prezentat la o şedinţă disciplinară şi au fost exmatriculaţi pentru "încălcarea gravă a codului de conduită".

University of Lahore (@ULahore) in Pakistan has expelled two students for hugging & exchanging flowers during the girl's proposal to her boyfriend. pic.twitter.com/jVXcytmz3K

— Ex-Muslims of North America (@ExmuslimsOrg) March 13, 2021

În Pakistan, manifestările de afecţiune în public dintre cupluri, căsătorite sau nu, sunt considerate inacceptabile din punct de vedere cultural şi religios. Cei doi studenţi exmatriculaţi au refuzat să-şi ceară scuze. "Nu am greşit nimic şi nu ne pare rău pentru asta", a scris pe Twitter Hadiqa Javaid.

"Poate cineva să explice Universităţii Lahore ce am greşit făcând o cerere în căsătorie în public?", a adăugat logodnica sa, Shehryar Ahmed, adăugând că şi alte cupluri de studenţi au făcut ca ei în trecut. Ei au spus că au primit ameninţări pe internet pentru manifestarea afecţiunii lor

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă