Doi tineri americani au murit loviți de tren în același loc în care din aceeași cauză a decedat și fratele lor

2 luni in urmă 53

Doi frați din Carolina de Nord au fost loviți mortal de un tren pe locul în care, în urmă cu o săptămână, un alt frate de-al lor murise în același fel, a anunțat poliția locală, informează Fox News.

Ofițerii de poliție din Charlotte, comitatul Mecklenburg, au răspuns, marți dimineață, unui apel de urgență care anunța că doi pietoni au fost loviti de un tren ușor LYNX Blue Line.

Sosiți la fața locului, polițiștii i-au găsit pe Pablo Tiquiram Us, în vârstă de 29 de ani, și pe Jose Tiquiram Us, în vârstă de 20 de ani, nemișcați în apropierea liniilor de cale ferată. Ulterior, medicii au constatat decesul celor doi tineri.

Potrivit Fox News, cei doi mergeau pe șine, imediat după ora 5 dimineața, pentru a-l comemora pe fratele lor, Baltazar Us, în vârstă de 27 de ani, care a murit pe 26 iulie, în momentul în care ar fi traversat șina în fața unui tren.

„Este un incident tragic. Gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă către familiile lor. Nu-mi pot imagina să-ți pierd copiii, frații tăi într-o săptămână, în circumstanțe atât de tragice”, a spus sergentul de poliție Adam Jones.

Autoritățile au subliniat că mecanismele de siguranță pentru linia de tren funcționau corect. Conducătorul a oprit trenul imediat după ce tinerii au fost loviți.

Anchetatorii suspectează că posibilul consum de alcool ar fi fost un factor care a condus la această tragedie.

FOTO: Profimedia

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă