Doi șoferi din Brașov, surprinși în timp ce făceau "liniuțe" și foloseau trecerea de pietoni ca linie de start. Poliția a deschis un dosar penal - VIDEO

2 luni in urmă 36

Doi șoferi, surprinși în timp ce făceau Doi șoferi, surprinși în timp ce făceau

Două maşini se întrec pe un bulevard din municipiul Braşov, folosind trecerea de pietoni ca linie de start. Întreaga scenă a fost surprinsă de un localnic și publicată, ulterior, pe o rețea de socializare. Poliţiştii au deschis un dosar penal.

JOI, 12 AUGUST 2021, 15:05

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: Ivancica Mihaela

În videoclipul postat pe Facebook de Federaţia Asociaţiilor de Proprietari şi realizat, conform acesteia, pe Bulevardul Gării din Braşov, în noaptea de miercuri spre joi, la ora 3:15, se vede cum două autoturisme se întrec pe un sens de mers, intră în sensul giratoriu, revin pe celălalt sens, unde opresc la trecerea pentru pietoni. De acolo pornesc din nou în cursă, la semnalul verbal al unei persoane care spune ”start!”.

În timp ce șoferii participă la cursa ilegală, pe bulevardul care are câte trei benzi pe sens circulă şi alte autovehicule.

Poliţiştii au deschis un dosar penal

,,Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Braşov - Biroul Rutier s-au sesizat din oficiu şi efectuează cercetări, in rem, în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de «împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice», faptă prevăzută şi pedepsită de art. 339, alin. (2) din Codul Penal, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov”, a precizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov, după publicarea imaginilor pe reţeaua de socializare.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă