Doi români împingeau mașina pe autostradă, în Germania, rupți de beți, și au crezut că medicul venit să-i testeze îi va vaccina

2 săptămâni in urmă 32

Doi români care au rămas fără benzină la mașină pe o autotradă din Germania i-au uimit pe polițiști, atunci când au reacționat speriați în fața medicului venit să le ia probe de sânge pentru a vedea cât sunt de beți, crezând că o să-i vaccineze, relatează portalul regional de știri Neumarkt Aktuell.

Cei doi români au fost surprinși pe A3, între nodurile Neutraubling și Regensburg-Ost. Au fost observați pe 1 ianuarie, în jurul orei 17:45, de un alt șofer care i-a privit pe cei doi bărbați împingându-și mașina pe autostradă. Patrula de poliție sesizată a constatat că ambele persoane erau alcoolizate puternic, în jur de 2,5 la mie fiecare.

Întrucât inițial s-au acuzat unul pe celălalt că ar fi șofer, amândurora li s-a prelevat câte o probă de sânge. Amândoi erau atât de beți, încât au presupus în mod eronat că medicul care a fost adus pentru a preleva probele de sânge îi va vaccina împotriva corona. Așa se face că inițial au reacționat violent, fiind speriați, dar în cele din urmă au fost convinși de polițiști că e vorba doar de un test de alcoolemie.

În plus, niciunul dintre cei doi nu a putut prezenta permis de conducere, astfel încât acum e în curs o anchetă care urmează să stabilească dacă vreunul are dreptul de a conduce. Românii au fost eliberați, dar pe numele lor s-a deschis un dosar penal.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă